Сервиз на Xiaomi Redmi 5

 

 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi 5 

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 5
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 5
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 5
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 5
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 5
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 5
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 5
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 5
  • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi 5 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 5 – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 5 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 5

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 5

Описание

Xiaomi Redmi 5 e с MIUI 9 на основата на Android 7 Nougat. Работи и изглежда много добре. Новостите в MIUI 9 са важни да се отбележат. Анимацията при отваряне и затваряне на приложенията е леко забързана, заради чипсетите. Смартфонът създава впечатлението, че работи побързо от предшествениците си – Redmi 4 и Redmi Note 4. Потребителското изживяване е подобрено. Някои от стоковите приложения имат анимация в самата икона на началните екрани. Преки ползи от това няма, но изглежда красиво. Полесно и побързо можете да управлявате иконите на началните си екрани. Можете да премествате и дори да деинсталирате няколко приложения наведнъж. Естествено това ще ви се наложи, найвероятно само веднъж, когато си закупувате смартфона, но е голямо удобство и показва че Xiaomi се опитват всячески да станат още подобри. Android 7 Nougat поддържа Spit Screen функционалността, MIUI 9 също го поддържа. Разполага с Quick Switch технологиябързо превключване към предходното приложение. Тя се възприема като изключително важна екстра. Животът на батерията е плюс в MIUI 9. Разполага с инфраред сензор за дистанционно управление, 3,5мм жак за слушалки и Micro USB порт за зареждане и синхронизация с компютър. Redmi 5 има 3300mAh батерия. Поддържа се бързо зареждане на батерията – Quick Charge 3.0.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Xiaomi Redmi 5  е с изцяло обновен дизайн, спрямо Redmi 4 и изглежда страхотно. На практика използваните материали и конструкцията са същитеизцяло метален гръб като само в долната и горната част има пластмасови ленти, през които преминава сигнала на мобилния оператор, Wi-fi, Bluetooth, GPS и др. Лицевата страна изглежда невероятно добре. Разполага с удължен 5,7” дисплей, LCD, съотношение на страните 18:9, резолюция 720Х1440 и Gorilla Glass защитно стъкло. Визията е много естетически издържана. Ъглите на дисплея са заоблени, също както при Iphone 10, Galaxy S9 и др. Дизайнът е иновативен, въпреки че смартфонът попада в ниския ценови клас.

Сервиз на Xiaomi Redmi 5 

Xiaomi Redmi 5 идва с нов хардуер – Snapdragon 450, Adreno 506. Създаден по 14nm-технологичен процес, т.е. този златен технологичен процес слиза при смартфоните от още понисък клас. Състои се от 8-процесорни ядра и Adreno 506 графичен ускорител. Има ниска консумация на енергия. Xiaomi Redmi 5 се представя изключително добре в геймънга. , защото графичният ускорител прави помалко сметки, заради пониската резолюция на дисплея.

Ремонт на Xiaomi Redmi 5

Батерията е 3300mAh и издържа до 12 часа в режим на светене на дисплея.

Записва Full HD видеа. Основната камера е 12mp с f/2,2 бленда и Face Detection. Снимките през деня са подобри, от колкото през нощта. Селфи камерата е 5mp, FHD.

Redmi 5 е страхотен избор за бюджетен и компактен смартфон.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 5, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi 5.

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.