Сервиз на Xiaomi Mi A1

Samsung Galaxy S9+

 

Сервиз на Xiaomi Mi A1

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi A1
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Mi A1
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Mi A1
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Mi A1
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Mi A1
  • Смяна на камера на Xiaomi Mi A1
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi A1
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Mi A1

Разкодиране на Xiaomi Mi A1- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi A1- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi A1

Производител: Xiaomi
Модел: Mi A1

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi A1

Описание

Mi A1 има дизайнерски елементи, които са общи с другите Xiaomi устройства, но се чувства като елегантно изработено надстройване.

Той предлага превъзходно метално усещане и изглежда твърдо в производството. За 7,3 мм, той все още е доста тънък. 165 грама тегло, което се чувства чудесно в ръката. Макар и малко по-широк, той се вписва добре в дланта и има голяма ергономичност поради заоблените си ръбове и лъскавия страничен профил.

Отзад, двойните камери изпъкват малко. За устройствата на Xiaomi това не разрушава дизайна. Под камерите, в центъра на телефона, е четеца на пръстови отпечатъци на Mi A1. 

Като цяло, Mi A1 има забележителен визуален облик с елегантни елементи, като добре изработената решетка на високоговорителя и антената на гърба. Това е едно от най-добре изглеждащите Xiaomi устройства, разбира се, игнорирайки серията Mi MIX.

Трябва да се отбележи, че задната част на Mi A1 е подобна на iPhone 7 Plus. Много китайски марки са последвали този модел през изминалата година.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Екрана

5.5-инчовият LTPS IPS дисплей на Mi A1 прави добър дизайн с 2.5D извито стъкло на върха. Дисплеят с Full HD осигурява ясни визуални ефекти и отличен контраст, с плътност на пикселите 403 ppi.

Дисплеят на Mi A1 е ярък. Неговата графика изглежда страхотно, текстът е остър. Възпроизвеждането на цветовете може да бъде по-точно, но повечето потребители няма да забележат, освен ако не разполагат с един по-добър панел.

Сервиз на Xiaomi Mi A1

С Mi A1, Xiaomi се връща към своя надежден процесор Qualcomm Snapdragon 625, който също така захранва Redmi Note 4 и Mi Max 2.

Докато някои очакваха Xiaomi да се изкачи на веригата за стойности и да изберат по-новите Snapdragon 630 или 660 SoC, или миналогодишния Snapdragon 626. За чипсета на средно ниво той предлага добър баланс на производителност и ефективност и поддържа ценообразуването под контрол.

Снабден с честота 2 GHz и съчетан с 4 GB RAM, Snapdragon 625 поддържа машината Mi A1 впечатляваща и може да се справи с всичко, което се изхвърля в ежедневната употреба. Също така е достатъчно мощен, за да се справи с повечето игри, изискващи висока графика. Опитът с акции на Android е определено по-лек за ресурсите от MIUI, така че ще се насладите на по-цялостно преживяване, отколкото при Redmi Note 4.

Ремонт на Xiaomi Mi A1

Mi A1 пакетира в 64 GB вътрешно хранилище, което трябва да е достатъчно за повечето хора, въпреки че има слот за microSD карти, така че да можете да разширите капацитета си до още 128 GB. Вие обаче ще трябва да се откажете от една от двете слотове за нано SIM карти. Много хора, които използват само една СИМ карта или се задоволяват със 64 ГБ за съхранение, няма да имат нищо против.

Mi A1 също така използва инфрачервен емитер, който работи безупречно с разнообразие от домашни уреди чрез приложението Mi Remote. Винаги се радваме да виждаме тази функция, тъй като в последните години е станала доста рядка.

Аудио изходът през единичния високоговорител е доста добър. Звукът е силен, макар и леко изкривен. Като цяло това е средно за тази цена.

Продукт известен още и като Xiaomi Mi A1, XIAOMI MI A1, xiaomi mi A1, Mi A1

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi A1, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi mi A1

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

 

 


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.