Сервиз на Xiaom Mi Max 2

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Mi Max 2

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi Max 2
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Mi Max 2
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Mi Max 2
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Mi Max 2
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Mi Max 2
  • Смяна на камера на Xiaomi Mi Max 2
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi Max 2
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Mi Max 2
  • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Max 2- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Max 2- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi Max 2

Производител: Xiaomi
Модел: Mi Max 2

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Max 2

 

Phablets или смартфони с размери на дисплея, по-големи от 6 инча, могат да предизвикат доста разминаване. Големият форм фактор е абсолютно възпиращ за повечето хора, но има и зрителна аудитория за тези големи смартфони – млади хора, които гледат много видеоклипове или играят ентусиасти или професионалисти, които се наслаждават, докато изпращат електронна поща или работят по документи и електронни таблици.

 

След въвеждането на Mi Max през миналата година, Xiaomi пусна Mi Max 2. Въпреки че това е предимно прогресивно повторение на устройството от първото поколение.

 

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

С 6,44-инчов дисплей,  MI MAX 2 е огроменТова е голям телефон и е проектиран доста добре.

За средноразмерен смартфон, Mi Max 2 изглежда доста добре и металния корпус му придава определено първокласно усещане. Качеството на строителството е твърдо, а матовият черен вариант изглежда зашеметяващ. При 7,6 мм, той също е доста тънък и е забележителен, с голяма батерия от 5,300 mAh. Теглото е равномерно разпределено и не се чувства тежко в горната част. Също така, заоблените ръбове и наклонения гръб улесняват задържането.

Сервиз на Xiaomi Mi Max 2

Mi Max 2 разполага с Full HD 6.44-инчов дисплей, който му дава плътност на пикселите 342ppi. По-висока резолюция на телефон с такъв размер би била хубава, но това би изисквало и по-мощен процесор.

 

Дисплеят предлага прилично ниво на възпроизвеждане на цветовете и контрастът е добър и изглежда зашеметяващо. Нивата на яркост са почти наред и телефонът също така предлага добра видимост на дневна светлина, но авто-яркостта не винаги работи добре и понякога трябваше да прибягна до ръчно калибриране. Mi Max 2 също може да се похвали с Corning Gorilla Glass 3 за защита, което трябва да предпази панела от падане и остъргване.

Ремонт на Xiaomi Mi Max 2

Моделът Mi Max 2 се захранва от процесора Snapdragon 625 на Qualcomm, популярен и способен чипсет за смартфони в този ценови сегмент. 

Моделът Mi Max 2 е снабден с голяма батерия от 5,300 mAh, която лесно дава два дни живот на батерията при едно зареждане.

Mi Max 2 също така поддържа Qualcomm’s Quick Charge 3.0 и паралелно зареждане, което е много важно за смартфоните с такава голяма батерия, което отнема доста време, за да се зареди напълно. На Mi Max 2 отнема по-малко от два часа, за да стигне от 0 до 100 процента, което е впечатляващо.

Продукт известен още и като Xiaomi Mi Max 2, XIAOMI MI Max 2, xiaomi mi Max 2, Mi Max 2

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Max 2, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi mi Max 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.