Сервиз на Sony Xperia XZ3

 

 

 

Сервиз на Sony Xperia XZ3

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia XZ3
 • смяна на високоговорител на Sony XZ3
 • смяна на микрофон на Xperia XZ3
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia XZ3
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony Xperia XZ3
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia XZ3
 • Смяна на Звънец на Xperia XZ3
 • Смяна на Лентов кабел на Xperia XZ3
 • Смяна на Камера на Sony Xperia XZ3
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia XZ3
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia XZ3
 • Отключване на Sony Xperia XZ3
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia XZ3 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia XZ3 – ЦЕНА 15лв.

Sony Xperia XZ3

Производител: Sony
Модел: Xperia XZ3

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Sony Xperia XZ3

Описание

Може би най-впечатляващото при топ моделът на Sony е дисплеят. Има голям 6-инчов диагонал, който е с издължени пропорции 18:9, като вече предлага по-висока HD резолюция и най-важното – панелът е OLED. Това е първият смартфон на Sony с такъв екран, какъвто компанията използва и при телевизорите си. Тъкмо защото дисплеят на XZ3 е разработван съвместно с инженери от девизията на телевизори. Екранът поддържа HDR съдържание и дори по-важното – може да конвентира картина със стандартни цветове в HDR.

Сервиз на Sony във Варна

Като дизайн Sony залага на познатата комбинация от закалено стъкло Gorilla Glass 5 за лицевия и задния панел и метална рамка, изработена вече от 40% по-устойчив алуминий серия 7000. Този път не само гърбът, но и дисплеят е извит, което от една страна напомня моделите Galaxy на Samsung, а от друга – нова екстра за Xperia XZ3.  Функцията Side Sence, която позволява да тупнете два пъти с палец отстрани на телефона и така да извикате списък с полезни приложения. Този списък се оформя и променя във времето на база вашите навици като за целта се използва изкуствен интелект. Със слайд на пръста от страни пък можете да контролирате някои приложения, например да сменяте песента в плейъра, да се върнете назад в Brawse Chrome и т.н. При Sony няма сензори в рамките и изисква да потупате телефона странично, докосвайки извития дисплей. Така се достига до камерата на Xperia XZ3, която е единична, а не двойна, както при т.н. Premium флагман – Xperia XZ2 Premium. Камерата използва познатият 19mp motion i-сензор, който разполага със собствена оперативна памет и уникалното за пазара slow-motion-видео при 960 кадъра/секунда във Full HD резолюция, както и 4к HDR видео заснемане. Промяната в интерфейса е изключително ценна. Новият UI на камерата  е далеч по-опростен и лесен за навигация като най-общо дава бърз достъп до снимки и видео запис, а от бутона Mode можете да активирате допълнителни екстри. В единият край са бързите връзки за някои често използвани функции. Новост при камерата, върху която Sony силно акцентира е възможността за директното й стартиране със самото изваждане на телефона от джоба. Т.н Smart Lounge използва изкуствен интелект за да се научи какво е точното движение във вашия случай и да активира камерата все по-точно, когато имате нужда от нея. Ценото в този случай е че при това стартиране, апаратът  започва автоматично да буферира кадри на заден фон, така че дори да се забавите с натискането на спусъка, той най-вероятно ще е уловил желания кадър. Хардуерният бутон за снимки се конфронтира с новата технология за бърз старт. Предната камера е 13mp, с бленда f/1.9 и има множество подобрения за по-сполучливи селфита.

Сервиз на Sony Xperia XZ3

Базира се на премиум чипсетът Snapdragon 845 и има 4GB RAM, 64GB вградена памет и microSD слот, който е хибриден и може да се запълни с втора nano SIM карта, ако не желаете екстра памет.

Ремонт на Sony Xperia XZ3

Телефонът е с висока IP68 защита от прах и вода, поддържа безжично зареждане и има разположен на гърба сензор за пръстови отпечатъци и поддържа Dinamic Vibration System, която кара устройството да вибрира в синхрон с музиката от видеото или играта. Запазени са предните стерео високоговорители, които при това с цели 20% по-силни, а батерията е с капацитет 3300mAh.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia XZ3, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Sony Xperia XZ3

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.