Сервиз на Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual

Сервиз на Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
 Смяна Звънец  Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна Камера 3G за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна Камера BIG за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна Капак батерия за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual

 

Днешното ни предложение за Вас е продължение на Sony Xperia Tipo ST21i второ поколение, но тук първото нещо, което виждаме не е променения дизайн, а това че модела може да работи едновременно с две SIM карти. Откъм дизайн апарата Sony Xperia Tipo ST21i2 dual не е променят, така че трудно бихме добавили нещо ново. Тук виждаме характерните прави линии за тази серия и стилен външен вид.

Размерите и на този модел са идентични с предната версия, а именно височина 103 мм, ширина 57 мм и дебелина 13 мм. Устройството може да ни изненада с много малкото си тегло от 99,4 грама.

Нека сега да разгледаме самия телефон и да видим дали се е променил откъм технически параметри.

Дисплеят  на модела е TFT капацитивен тъчскрийн и поддържа до 256 хиляди цвята. Освен това, големината на апарата е 3,2 инча и разделителна способност 320 х 480 пиксела. Този апарат може да се похвали с наличието на multitouch, но и с това, че смартфона има устойчиво от надраскване покритие.

Вътрешната памет на модела отново е 2,9 GB,  а оперативната е 512 MB RAM. Също така, ще можете да добавите допълнително място посредством microSD карта до 32 GB. По страничния корпус на Sony Xperia Tipo ST21i2 dual се разполага microUSB порт, 3,5 мм стандартен жак за слушалки, бутон за плавно регулиране на звука и за включване/изключване на апарата.

Този модел също не разполага с допълнителна камера за видеоразговори, но това все пак не може да се отбележи като пропуск, имайки предвид ниската цена на модела. Основната камера на модела е 3,2 мегапиксела и може да се похвали с разделителна способност 2048 х 1536 пиксела, което е по-малко в сравнение с Samsung Galaxy Fame S6810. Освен това, тя може да прави видео с резолюция 640 х 480 пиксела и до 30 кадъра в секунда.

При този модел отново виждаме операционната система Android OS v4.0.3 (Ice Cream Sandwich)а процесора, който се грижи за бързата работа на множество приложения едновременно е едноядрен Cortex-A5 с максимална работна честота от 800 MHz. Тук отново можем да останем доволни от наличието на видео процесор Adreno 200 при смартфон Sony Xperia Tipo ST21i2 dual.

Батерията, която виждаме тук е отново Li-Ion с максимален работен капацитет от 1500 mAh. Времето за работа в режим на разговори достига до около 5 часа, а в режим на готовност около 350 часа.

Както сами се убедихте, Sony Xperia Tipo ST21i2 dual е наистина отличен смартфон, така че ако сте решили да заложите на него, няма да сгрешите с избора си. Той съчетава в себе си не само изтънчен дизайн на корпуса, но едновременно с това може да се похвали със завидни технически параметри за този клас апарати в момента. В заключение ще добавим, че първото ни запознанство с апарата се състоя през 2012 година.  

Сега телефона се предлага на добра цена.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia Tipo ST21i2 Dual

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.