Сервиз на Sony Xperia T LT30p - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia T LT30p

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на Sony Xperia T LT30p

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia T LT30p
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia T LT30p
 Смяна Звънец  Sony Xperia T LT30p
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia T LT30p
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia T LT30p
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia T LT30p
Смяна Камера 3G за Sony Xperia T LT30p
Смяна Камера BIG за Sony Xperia T LT30p
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia T LT30p
Смяна Капак батерия за Sony Xperia T LT30p
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia T LT30p

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia T LT30p

Радваме се да представим на вниманието Ви един приказен модел смартфон Sony Xperia T, който има уникален дизайн, съчетан с отлични технически параметри. Това е не само новия апарат, който ще участва заедно с култовия герой Джеймс Бонд в „007 Координати: Скайфолд”, но също така телефон, който успя за изключително кратко време да влюби в себе си хиляди почитатели на компанията и нейните продукти.

Устройството е снабдено с превъзходна камера за чисти и ярки снимки, голям екран, за да можете да виждате и най дребните детайли, а също така операционна система от най-ново поколение. Всичко това е стилно и елегантно събрано в страхотен по рода си корпус.

Нека сега да дадем старт на нашето виртуално запознанство със смартфон Sony Xperia T и неговите брилянтни технически възможности. Този апарат може да се сравни с много професионални камери благодарение на това, че неговата е цели тринайсет мегапиксела, за да улавя всеки един момент и да го запечатва в кристално ясна снимка. С пълна сила можем да сложим отличен шест плюс на апарата откъм тази характеристика, но и не само. Той ще Ви впечатли и с това, че с него се работи много лесно дори с една ръка.

Размерите на смартфона са височина 129,4 мм, дебелина 9,4 мм, ширина 64,3 мм и тегло от 139 грама. Апаратът може да се похвали с изключително качествен TFT капацитивен тъчскрийн, който се простира на екран с големина от 4,55 инча или с 0,2 инча по-малък от Sony Xperia Acro S.

Той поддържа 16 милиона цвята и има разделителна способност 720 х 1280 пиксела.

Вътрешната памет на апарата е 16 GB, като всеки от Вас, който заложи на този смартфон ще може да добави microSD карта до 32 GB, за да имате достатъчно място да съхранявате вашите снимки, музика, клипове и всякакви файлове в телефона. Оперативната памет на модела е 1 GB RAM, като в това отношение апарата отстъпва на своя конкурент в лицето на Samsung Galaxy Note 2.

Операционната система, която задвижва мобилния телефон е Android OS като версията тук е обновена до v4.0.4 (Ice Cream Sandwich). 

Процесорът на смартфона е двуядрен и е с работна честота от 1,5 GHz, като той се грижи за бързата работа на всички програми едновременно. Акумулаторът е с капацитет от  1850 mAh, като в StandBy режим може да издържи до 410 часа, а в режим на активни разговори около 7 часа.

Компанията Sony всяка година ни радва с все по-атрактивни и функционални допълнения към голямото си семейство от смартфони. Един такъв модел, който не можахме да подминем, поради високите технически характеристики и мултимедийни възможности е Sony Xperia T.

Възползвайте се от неговата страхотна цена на пазара и го купете още днес! Сега телефона се предлага на добра цена.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia T LT30p

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service