Сервиз на Sony Xperia SL - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia SL

 

Сервиз на Sony Xperia SL

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia SL
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia SL
 Смяна Звънец  Sony Xperia SL
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia SL
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia SL
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia SL
Смяна Камера 3G за Sony Xperia SL
Смяна Камера BIG за Sony Xperia SL
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia SL
Смяна Капак батерия за Sony Xperia SL
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia SL

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia SL

Преди около една година на световния пазар беше лансиран един много ефектен апарат от компанията Sony, а именно смартфон Sony Xperia SL. Той не е поредния телефон, който да не Ви направи впечатление, а ще остави траен белег в паметта Ви, тъй като притежава страхотни възможности.

Дизайн и дисплей

Разбира се, че първото нещо, на което ще обърнем внимание е дизайна на модела. Той е изпълнен в познатия стил на марката и има осечени линии, елегантен корпус, а също така непрозрачна линия, която свети бяло, когато апарата е активен.

Устройството има три сензорни бутона, като за по-лесната и бърза работа с телефона са добавени и няколко механични бутона в периферията на корпуса – увеличаване и намаляване на звука, включване/изключване на смартфона, бърз достъп до камерата, 3,5 мм жак за слушалки.

Следващото нещо, което ще разгледаме е дисплея и камерата на модела. Екранът тук е LED-backlit LCD capacitive touchscreen и поддържа цели 16 милиона цвята. Освен това, той е с големина от 4,3 инча и има максимална разделителна способност 720 х 1280 пиксела.

Спомагателната камера за видеоразговори на апарата е разположена в горната дясна част на телефона и е 1,3 MP.

Камера, интерфейс, памет, свързаност и батерия

Основната камера на модела Sony Xperia SL тук е цели 12 MP, което е значително повече в сравнение с тази на телефон Sony Xperia J. Другото нещо, което веднага ще ни направи впечатление е наличието на силна LED светкавица, която се намира точно под основната камера на модела. Също така, апарата може да е похвали с това, че има автоматичен фокус и стабилизатор на изображението.

Процесорът Qualcomm MSM8260, който се грижи за това телефона да работи лесно с множество приложения едновременно е двуядрен и има работна честота от 1,7 GHz.

Освен това, модела може да се похвали с наличието на HDMI порт и TV изход, като така лесно да го свързвате директно с телевизора.

Смартфонът Sony Xperia SL работи с micro SIM карта и има достъп до облачния сървър с максимална големина от 50 GBВътрешната памет на модела е цели 32 GB, a оперативната е 1 GB RAM. Поради голямо място за съхранение на вашите снимки, музика, клипове, документи и друга важни файлове, от компанията не са предвидили апарата да има слот за допълнителна карта.

Операционната система, под която работи безпроблемно смартфона е Android OS v4.0.4 (Ice Cream Sandwich). Поддържаните видео и аудио формати са MP4, H.263, H.264, WMV player MP3, eAAC+, WMA, WAV player и TrackID music. Батерията, която се грижи за дългата автономна работа на модела е Li-Ion и има работен капацитет от 1750 mAh. Тя може да издържи около 8 часа в режим на разговори и около 450 часа в режим на готовност.

Искате ли да притежавате не просто телефон, а апарат от най-ново поколение? Ако да, значи това, което търсите за себе си е смартфон Sony Xperia SL, който е един наистина много умен и функционален апарат.

Сега телефона се предлага на ниска цена с 2 години гаранция и възможност за безплатна доставка!

 Продажба на мобилни телефони и аксесоари в Онлайн магазин на най-ниски цени! 

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia SL

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.