Сервиз на Sony Xperia S - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia S

Сервиз на Sony Xperia S

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia S
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia S
 Смяна Звънец  Sony Xperia S
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia S
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia S
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia S
Смяна Камера 3G за Sony Xperia S
Смяна Камера BIG за Sony Xperia S
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia S
Смяна Капак батерия за Sony Xperia S
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia S

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia S

 Още от мината година от компанията Sony започнаха редовно да ни изненадват с ефектни смартфони, които да съчетават в себе си не само ниска цена, но и високи технически възможности. Днес на вашето внимание сме решили да представим един страхотен апарат, а именно Sony Xperia S. Той беше лансиран на пазара миналата година, но и до днес се радва на огромен интерес от страна на почитателите на марката и не само.

Дизайн и дисплей

Разбира се, че ще започнем нашето ревю от дизайна на телефона. Той е наистина уникален и има, какво да Ви кажем. Първото нещо, което ще забележите е стилния и елегантен корпус, който има отсечени линии. Интересното е, че на допир панела изглежда, че е метален, но в действителност не е така. За неговата изработка е използван поликарбонат, който дори е по-здрав в сравнение с другия материал.

Габаритите на модела не са от най-малките, но това не пречи на лесната и безпроблемна работа с устройството – височина от 128 мм, ширина 64 мм и дебелина от 10,6 мм. Теглото му е 144 грама, което е повече в сравнение с други модели като Sony Xperia Tipo Dual. Така устройството, което разглеждаме днес може да се нареди в редицата на по-големите смартфони в момента на пазара.

Дисплеят, който можем да видим тук е LED-backlit капацитивен тъчскрийн и с размер на екрана от 4,3 инча. Той ползва sony mobile bravia engineтехнология, като също така можем да видим LED подсветка за по-добра картина.

Разделителната способност на дисплея е 720 х 1280 пиксела и поддържа 16 милиона цвята. Като цяло можем да кажем, че това са много добри параметри и с пълна сила да заявим, че смартфона Sony Xperia S ще Ви изненада приятно откъм кристално чисто изображение.

Налични са три сензорни бутона за по-лесно и бързо боравене със телефона. Сега телефона се предлага на добра цена.

Камера, интерфейс, памет, свързаност и батерия

По периферията на корпуса се намира бутон за плавно регулиране на звука, включване/изключване на апарата, 3,5 мм жак за слушалки, а също така бутон за бърз достъп до камерата.

Заговаряйки на тази тема, ще споменем, че в горната част на панела можем да намери първата камера на телефона от 1,3 MP, която е предназначена за видеоразговори. Втората камера е 12 MP и една от най-силните страни на апарата, като е наистина значително по-силна от тази на други модели като Sony Xperia E dual. Нейната максимална разделителна способност удивителна или 4000 х 3000 пиксела. Тя се намира в централната част на корпуса, а под нея е разположена силна LED светкавица.

Процесорът, който задвижва апарата е двуядрен и с работна честота от 1,5 GHz. Операционната система на смартфон Sony Xperia S е Android OS, v2.3. Батерията, с която може да се похвали модела е много издръжлива, като тя е Li-Ion и с максимален работен капацитет от 1750 mAh.

Апаратът е едно невероятно предложение за ценителите на високите технологии или просто за тези от Вас, които държат телефона им да има големи мултимедийни възможности. Както сами се убедихте, смартфон Android OS, v2.3 има, с какво да Ви изненадата и то много приятно.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia S

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.