Сервиз на Sony Xperia P - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia P

Сервиз на Sony Xperia P

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia P
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia P
 Смяна Звънец  Sony Xperia P
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia P
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia P
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia P
Смяна Камера 3G за Sony Xperia P
Смяна Камера BIG за Sony Xperia P
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia P
Смяна Капак батерия за Sony Xperia P
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia P

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia P

 

Днес сме решили да Ви запознаем с едно много интересно предложение, коeто се предлага на пазара от 2012 година. Разбира се, че говорим за страхотния Sony Xperia P, който може да впечатли всеки с ефектния си дизайн и уникални технически параметри. Това не е супер телефон от най-висок клас, но във всеки случай ще бъдете изненадани приятно от неговите възможности, както в мултимедийно отношение, така и в техническо.

Дизайн и дисплей

Смартфонът Sony Xperia P е със следните размери – височина 122 мм, ширина 59,5 мм, дебелина 10,5 мм и тегло от 120 грама. Неговата визия е лесно разпознаваема с наложения в последно време от Sony дизайн – правилни линии, като основно корпуса е с матирано покритие, но все пак и тук можем да видим елементи от пластмаса.

Моделът се предлага в три цветови решения – черно, сребристо и червено. При този телефон отново се залага на един запазен елемент на компанията, а именно лек прозрачен кант, който има бяло осветление за повече стил и елегантност. Като цяло можем да причислим смартфон Sony Xperia P към бизнес моделите, които притежават множество функции за ваше удобство и улеснение.

Другото нещо, което ще Ви направи впечатление е това, че периферната част на самия корпус е много богата, а именно там можете да намеритеmicroUSB порт, TV изход, стандартен 3,5 мм жак, бутон за включване/изключване на апарата, бутон за снимки и бързо пускане камерата.

Дисплеят, на който са заложили Sony за този модел е LED-backlit LCD капацитивен тъчскрийн, който се простира на екран с големина от 4 инча, а неговата резолюция е 540 х 960 пиксела. Въпреки че това не са най-високите характеристики, смартфон Sony Xperia P се справя перфектно с показването на кристално изображение дори срещу пряка светлина. Сега телефона се предлага на добра цена.

Камера, интерфейс, памет, свързаност и батерия

В горната част на апарата се намира VGA камерата за видеоразговори, а също така сензорите за светлина и близост. Основната камера на този модел е разположена в централната част на задния корпус и е 8 MP, като нейната максимална разделителна способност е 3264 х 2448 пиксела. Също така, апарата има автофокус, стабилизатор на изображението и LED светкавица за още по-ясни и живи снимки. Камерата може да прави видео с максимална резолюция от 1080p и до 30 кадъра в секунда, като тук също са налични екстрите автоматичен фокус и LED светкавица.

Процесорът на смартфон Sony Xperia P, който се грижи за бързата работа на апарата с множество приложения е двуядрен Cortex-A9. Моделът може да се похвали с 16 GB вътрешна памет и 1 GB RAM. Това е доста повече от един друг модел на марката, а именно Sony Xperia Tipo. За съжаление при този смартфон не е наличен слот за карта памет, но пък вградената памет на модела е достатъчна за да запазвате вашите снимки, клипове и други файлове.

Операционната система, с която работи Sony Xperia P е Android OS v2.3, като тя е по-старичка с тази на Sony Xperia Z, където можем да видим версия v.4.1.2. Батерията, която се грижи за безпроблемната работа на апарата е Li-Ion и има максимален работен капацитет 1305 mAh.

Смартфонът Sony Xperia P има с какво да Ви зарадва, както вече сами се убедихте. Това е един уникален апарат, с който винаги ще можете да се забавлявате или просто да сърфирате в мрежата. Избирайки този модел, сме сигурни, че няма да съжалявате за направения избор.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia P

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.