Сервиз на Sony Xperia miro - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia miro

Сервиз на Sony Xperia miro

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia miro
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia miro
 Смяна Звънец  Sony Xperia miro
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia miro
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia miro
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia miro
Смяна Камера 3G за Sony Xperia miro
Смяна Камера BIG за Sony Xperia miro
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia miro
Смяна Капак батерия за Sony Xperia miro
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia miro

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia miro

 Смартфонът Sony Xperia miro е идеално съчетание между цена и функционалност. Апаратът предлага на своя притежател отлична автономност, необичаен дизайн, комплект слушалки и предна камера за видео разговори. Sony Xperia miro е апарат, който видимо се откроява от другите марки. 

Sony Xperia miro се предлага в два основни цвята – бял и черен, като в основата си апарата се допълва с цветен акцент, който в единия случай може да бъде черен или розов, а в другия– сив или жълт.

Размери на апарата – 113 х 59,4 х 9,9 mm; тегло – 110 гр. Еднакво подходящ за възрастни и деца.

Сред силните страни на този нов продукт може да се отбележи яркия и цветен 3.5–инчов сензорен TFT-дисплей (16 милиона цвята), с резолюция 320х480 пиксела. Смартфонът е базиран на система Qualcomm Snapdragon SMSM7225A, процесор CortexAс тактова честота 800 MHz, графично ядро Adreno 200. Обемът на оперативната памет е 512 МБ, 4 GB вградена памет, от които 2,7 GB  са на разположение на потребителя. Паметта може да се разшири до 32 GB с карта Micro SD. Със

Sony Xperia miro може да се играят опростени игри и удобно да се гледа видео с резолюция от 720х480 пиксела. Производителят съобщава, че дисплеят е покрит със закалено стъкло, което при натиск реагира със специфично оцветяване.

Традиционно силната страна на Sony е камерата. Sony Xperia miro разполага с 5-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица. Отделен бутон за нея не се предоставя. Приложението се стартира от екрана или от менюто. На екрана се появяват помощни икони, които подпомагат настройката на режим за правене на снимки. Режим на снимане: нормален, панорама, предна камера. Видео запис може да бъде направен със скорост 30 кадъра/сек.

Капацитетът на батерията е 1500 мАч. Телефонът издържа 5 часа в режим на разговори или 470 часа в режим на готовност. Заклетите меломани могат да прекарат 36.5 часа в слушане на музика.

Общите впечатления от модела са много добри. Това е един относително опростен и приятен апарат. Конкуренцията в този сегмент е висока и всеки производител предлага своя достъпна версия смартфон. Клиентът решава какви качества във всяко едно устройство са важни за него и какво ще предпочете.

Сега телефона се предлага на ниска цена с 2 години гаранция и възможност за безплатна доставка!

Продажба на мобилни телефони и аксесоари в Онлайн магазин на най-ниски цени!

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia miro

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.