Сервиз на Sony Xperia L - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia L

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на Sony Xperia L

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia L
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia L
 Смяна Звънец  Sony Xperia L
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia L
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia L
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia L
Смяна Камера 3G за Sony Xperia L
Смяна Камера BIG за Sony Xperia L
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia L
Смяна Капак батерия за Sony Xperia L
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia L

Разкодиране Sony Xperia L – ЦЕНА 20 лв.

Почистване Sony Xperia L – ЦЕНА 30лв.

Профилактика Sony Xperia L – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia L

 

Смартфон Sony Xperia L лесно може да се причисли към тези джаджи, които никога не излизат от мода. Той съчетава в себе си неповторим дизайн и изчистени линии, което само по себе си е уникално, но все пак креативността на дизайнерите на Sony винаги ни е удивявала с високите си хоризонти и възможности.

Само за една година, марката лансира на световния пазар цели седем бижута, което наистина си е огромно постижение. Ние решихме да тестваме Sony Xperia L и да споделим с Вас нашите впечатления от първа ръка. Както вече сигурно се досещате, по традиция ще разгледаме първо дизайна на модела.

Визуално ще забележим, че Sony Xperia L има леко скосени краища, а също така вдлъбнат капак, като така той наистина се превръща в лесен мобилен телефон за работа дори в една ръка. Освен това е налице ефектен хромиран кант, като той се простира по периферията на целия смартфон. Това го прави визуално още по-привлекателен и изискан. Неговите габарити са височина 128,7 мм, дебелина 9,7 мм, ширина 65 мм и тегло от 137 грама. В него влиза и самата тежест на батерията, като тук тя отново е стандарта Li-Ion и има заряд от 1750 mAh.

Дисплеят на Sony Xperia L е TFT капацитивен тъчскрийн, а неговия размер е 4,3 инча. Разделителната му способност е 480 х 854 пиксела, което е доста добър показател, за да можете да се радвате на контрастна и ярка картина. По средната плътност за един инч, този смартфон превъзхожда конкурента си LG Optimus L7 II. Също така, Sony Xperia L поддържа  16 милиона цвята, което отново е отличен показател за този клас мобилни телефони.

На лицевата част на смартфона можем да забележим говорителя и спомагателната за видеоразговори камера с VGA качество. В задната част на Sony Xperia L се разполага осем мегапикселова камера и мощна LED светкавица, за да правите още по-ясни и изчистени снимки. Тя е разположена в горния ляв ъгъл, като за повече стил около нея е добавена метална рамка. Разделителната способност на основната камера е с еквивалент 3264 х 2448 пиксела. На хардуерно ниво виждаме подобрения, като например това, че смартфон Sony Xperia L разполага с автоматичен фокус, Smile Detection и touch фокус.

Стигнахме и до „пълнежа”на този мобилен телефон. Като за начало можем да забележим, че той работи с помощта на операционна система Android версия 4.1.2. Неговият процесор е двуядрен, като той работи с тактова честота равна на  1 GHz. Мястото, където можете да запазвате вашите файлове е равно на 8 GB, а RAM паметта е 1 GB. Ако обаче искате да запазвате повече ваши снимки, музика и така нататък, тогава можете да увеличите паметта на смартфон Sony Xperia L с до + 32 GB посредством слагането на карта памет.

Като цяло можем да добавим, че първите ни впечатления от мобилния телефон не са много добри, а наистина отлични. Той се отличава не само със своя дизайн, но и с това, че може да Ви бъде полезен, поради силния си и качествен хардуерен „пълнеж”!

Можете да закупите телефона  на ниска цена с 2 години гаранция и възможност за безплатна доставка!

 Продажба на мобилни телефони и аксесоари в Онлайн магазин на най-ниски цени!

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia L

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service