Сервиз на Sony Xperia Go - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia Go

Сервиз на Sony Xperia Go

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia Go
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia Go
 Смяна Звънец  Sony Xperia Go
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia Go
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia Go
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia Go
Смяна Камера 3G за Sony Xperia Go
Смяна Камера BIG за Sony Xperia Go
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia Go
Смяна Капак батерия за Sony Xperia Go
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia Go

Разкодиране Sony Xperia Go – ЦЕНА 20 лв.

Почистване Sony Xperia Go – ЦЕНА 30лв.

Профилактика Sony Xperia Go – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia Go

Sony Xperia Go е съчетание от модерна визия и съвременна технология със заявка за изключителна издържливост на неблагоприятни външни въздействия. Телефонът е с дисплей със защита от механични повреди, енергоспестяващ режим и най-добрата защита от влага и прах сред смартфоните. Всички тези характеристики поставят акцент върху твърдия пластмасов корпус с дебелина 9,8 мм. Дизайна е тънък и лек апарат, на задната му част е поставено познатото лого SE, под него – Xperia.

Sony Xperia go е снабден с 3.5-инчов дисплей Reality Display, с поддръжка на технологията Mobile BRAVIA EngineЦялостната картина е с резолюция 320х480 пиксела. Добри ъгли на видимост. За по-голямата часто от потребителите този екран ще е повече от достатъчен. Апаратът е снабден с двуядрен процесор с честота 1 GHz.

Размерът на оперативната памет е 512 МВ, 8 GB вградена памет, от които потребителят е свободен да ползва половината. Четири гигабайта заемат т.нар. фитнес приложения. Те включват: компас, приложение FigureRunning, miCoach и приложение „Светкавица“. Последното е с фенерче, с възможност светлинния сигнал да бъде обърнат на SOS. FigureRunning е програма на основата на GPS навигация, която рисува маршрута, който изминавате – сгради, хора и др. Програмата може да изгради маршрут на база на вашето местоположение или вие сами да го „нарисувате“.

Има какво още да се желае от качеството на картината. Резолюция – 5МР, с подкрепа на фирмени ефекти, като се започне от 3D панорама и се приключи с разпознаване на лица (Face Detection). Има автофокус, а бутонът за усилване на звука може да се използва за цифрово увеличение.

Размерът на устройството е 111 х 60,3 х 9,8 мм; тегло – 110 гр.

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.