Сервиз на Sony Xperia E - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia E

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на Sony Xperia E

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia E
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia E
 Смяна Звънец  Sony Xperia E
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia E
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia E
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia E
Смяна Камера 3G за Sony Xperia E
Смяна Камера BIG за Sony Xperia E
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia E
Смяна Капак батерия за Sony Xperia E
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia E

Разкодиране – ЦЕНА 20 лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia E

 

Sony Xperia E е достъпен смартфон с операционна система Android, който ще ви помогне да държите всичко под контрол. С помощта на приложението за управление на данни, ще успявате да контролирате вашите разходи и да предотвратите неприятни изненади в телефонните сметки. Интелигентен процесор се грижи за ефективното потребление на енергия от приложенията, което позволява на апарата да функционира по-дълго.

Благодарение на функцията  HD Voice вашият глас ще бъде чут силно и ясно. Страничният шум от детски площадки и градски улици също няма да е проблем. Системата за активно шумоподтискане блокира фоновия шум, и по този начин аовия шумосигурява най-доброто качество на звука.

WALKMAN приложението на вашия смартфон предлага отлични възможности за слушане на музика. Плейлистата се създава за един миг. В резултат на това, може спокойно да се насладите на музиката, вместо да губите време в опити да откриете настройките. С помощта на технологията xLoud звукът е още по-силен. Всички необходими промени се правят с помощта на графичен еквалайзер.

Sony Xperia E – изключително практичен смартфон, създаден на базата на операционна система Android. Предлага се в черен, бял и розов цвят.

Процесор Qualcomm Snapdragon ™ MSM7227A с честота 1GHz; 3.5-инчов сензорен LCD-дисплей със защита от надраскване и механични повреди; 262 000 цвята, 320х480 пиксела. Апаратът работи с операционна система Google Android 4.1 (Jelly Bean).
Вградена памет на телефона – 4 GB, оперативна – 512 МВ; слот за microSD до 32 GB.

Апаратът е с размери 113,5 x 61,8 x 11,0 мм., което го прави удобен за работа с основно меню и базови приложения.

Тегло – 115.7 гр.

Sony Xperia E разполага с 3.2-мегапикселова камера, с четирикратно цифрово увеличение, без автофокус и светкавица. Това е перфектният телефон за говорене. За снимане, може би ще е по-добре да си купите фотоапарат.

Батерията издържа на активно натоварване до 6.3 часа и до 530 часа в режим на  готовност.

Смартфонът Sony Xperia E е базиран на операционна система Android и съдържа всичко необходимо за поддръжка на един активен ритъм на живот. Множество полезни приложения, дълъг живот на батерията, система от звукови филтри, приложение WALKMAN за меломани, виртуална памет, както и много други програми и приложения са събрани в едно устройство – смартфон Sony Xperia E.

Сега телефона се предлага на ниска цена с 2г гаранция и възможност за безплатна доставка в Онлайн магазин за GSM апарати и аксесоари!

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia E

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service