Сервиз на Sony Xperia E dual Champagne - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia E dual Champagne

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на Sony Xperia E dual Champagne

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна Клавиатурна платка за Sony Xperia E dual Champagne
 Смяна Звънец  Sony Xperia E dual Champagne
 Смяна Лентов кабел за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна Лентов кабел слушалка за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна Лентов кабел за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна Камера 3G за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна Камера BIG за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна Лентов кабел SIM за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна Капак батерия за Sony Xperia E dual Champagne
Смяна LCD Дисплей за Sony Xperia E dual Champagne

Разкодиране Sony Xperia E dual Champagne – ЦЕНА 20 лв.

Почистване Sony Xperia E dual Champagne – ЦЕНА 30лв.

Профилактика Sony Xperia E dual Champagne – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Sony Xperia E dual Champagne

 

Sony Xperia E Dual е едно от най-достъпните устройства на компанията Sony Mobile. Апаратът е производство 2013 година и поддържа две SIM-карти. Моделът се предлага в два цвята – черен и златист. Отличителна черта на устройството на 2013 година се явява клавишът от алуминий за включване и изключване, поставен от дясната страна на апарата. Под него е разположен клавиш за камера, а над него – бутон за регулиране силата на звука. Предният панел е покрит с пластмаса, въпреки че в официалния уеб сайт присъства друга информация. Независимо от пластмасовото покритие, следите от пръстови отпечатъци не се набиват в очи.

Дисплеят е защитен с малък ръб, който обикаля апарата. Задната част на апарата е направена от матирана пластмасова текстура във формата на правоъгълници. Това покритие възпрепятства появата на пръстови отпечатъци и неволни драскотини. Обективът на камерата е централно разположен в сребърно кръгче. Между камерата и горния край на телефона е вторият микрофон. В центъра е разположено текстурното лого XPERIA. В долната част на корпуса се вижда метална мрежичка-мултимедийни тонколонки/високоговорители.

Процесор Snapdragon MSM7227AA с честота 1 GHz, 512 МВ оперативна памет, 4 GB вградена памет, слот за Micro SD. Смартфонът разполага с 3,5 инчов сензорен дисплей с резолюция 320х480 пиксела, 3,2 мегапикселова камера, Wi-Fi, HSPA и GPS. Дисплеят има добри хоризонтални ъгли на видимост. Ако преместите екрана далеч от вас, цветовете губят наситеност. Показателите за яркост са в диапазона 40 до 270 кд/м².  Размер на апарата – 113,5 x 61,8 x 11 мм, и тегло – 115,7 гр. Операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich, с последващо обновяване до Android 4.1 Jelly Bean.

Вградената три мегапикселова камера няма система за автофокус и светкавица. Камерата на Sony Xperia Е C1605 Dual стартира с едно бързо натискане на бутона. Качеството на 3-мегапикселови снимки и 0,3 мегапикселово видео е средно и се влошава при недостатъчно светлина.

Производителят отделя специално внимание на живота на батерията на смартфона. Тя е с капацитет 1500 мАч, който гарантира 6 часа в режим на разговори и до 530 часа в режим на готовност.

Смартфонът Sony Xperia Е C1605 Dual притежава всички качества, за да бъде счетен като подобрена версия на Sony Xperia tipo Dual. Голям екран, обновена хардуерна платформа, по-обемна батерия. Sony Xperia tipo Dual може да се препоръча на тези, които не очакват от един мобилен телефон неочакваното, предпочитат добрата автономност, наличие на приличен дизайн и поддръжката на две СИМ-карти

Сега телефона се предлага на добра цена с 2 години гаранция и безплатна доставка!

В Онлайн магазин за GSM и аксесоари може да намерите голямо разнообразие на ниски цени!

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Сервиз на Sony Xperia E dual Champagne

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service