Сервиз на Sony Xperia 10 Plus - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

Сервиз на Sony Xperia 10 Plus

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia 10 Plus
 • смяна на високоговорител на Sony Xperia 10 Plus
 • смяна на микрофон на Xperia Xperia 10 Plus
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia 10 Plus
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony F3111 Xperia 10 Plus
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia 10 Plus
 • Смяна на Звънец на Xperia 10 Plus
 • Смяна на Лентов кабел на Xperia 10 Plus
 • Смяна на Камера на Sony Xperia 10 Plus
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia 10 Plus
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia 10 Plus
 • Отключване на Sony Xperia 10 Plus
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia 10 Plus 

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia 10 Plus – ЦЕНА 15лв.

Sony Xperia 10 Plus

Производител: Sony
Модел: Xperia 10 Plus 

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Sony Xperia 10 Plus

Сервиз на Sony Xperia 10 Plus Варна

Дисплей

Получавате по-голям екран и повече възможности със Sony Xperia 10 Plus. Вашето елегантно и първокласно устройство е с размер 167 x 73 x 8,3 мм и тегло 180г. Смартфонът  е оборудван с издържливо стъкло Corning Gorilla Glass 5, което не се драска. Sony Xperia 10 Plus е създаден с 6,5-инчов екран и резолюцията от 2520 × 1080 пиксела. Ако често пътувате или Ви се налага да гледате презентация тогава наистина ще оцените съотношението на дисплея от 21: 9. Телефонът има скенер за пръстов отпечатък на страничната си част, който работи бързо и надеждно. Получавате пълна защита на Вашата информация и данни.

Сервиз на Sony Xperia 10 Plus Варна

Производителност и батерия

Sony Xperia 10 Plus има мощен осем- ядрен процесор Qualcomm SDM636. С него може да се насладите на бързо и лесно тегленето на приложения и игри. Имате възможност за изпълнение на няколко задачи едновременно на разделен екран. Информирате се за последните новини, докато изпращате съобщение или избирате новата си кола. За стартиране на две приложения по Ваш избор на разделен екран трябва да натиснете телефона отстрани и да използвате страничния сензор. Устройството работи с операционна система  Android 9.0. Смартфонът е създаден с 64GB вградена памет, която може да бъде разширена чрез microSD карта до 512GB.

Чуйте всеки звук чисто и ясно. Вашето устройство работи с технология за „Интелигентен усилвател“, който осигурява по-богат, по-силен звук с подобрен бас. Където и да се намирате ще се потопите в звука, без притеснение. Иновативното зареждане на Sony Xperia 10 Plus ще следи за процеса на зареждане и ще осигури по- дълготраен живот на батерията.  Мощна 3000 mAh батерията Ви осигурява достатъчно време да изпълните всичките си желания. Можете да разчитате на 18W бързо зареждане.

Сервиз на Sony Xperia 10 Plus Варна

Камера

Sony Xperia 10 разполага с камера 12-мегапикселова основна камера и втора 8-мегапикселова камера. За Вашите перфектни снимки камерата има автофокус. Създайте шедьоври от Вашият собствен свят с по- жизнени и пъстри цветове. Смартфонът е с 2 пъти оптично мащабиране, за да приближи всички детайли до Вас. Само с едно устройство създавате снимки с милиарди реалистични цветове, невероятен контраст и красиви детайли. Предната камера е създадена с 8MP сензор и също има LED светкавица.

Сервиз на Sony Xperia 10 Plus Варна

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia 10 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia 10 Plus 

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service