Сервиз на Sony Xperia XZ2 Compact - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia XZ2 Compact

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Sony Xperia XZ2 Compact

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Смяна на панелите на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Смяна на жака за зареждане на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Смяна на жака на слушалките на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Смяна на микрофон на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Смяна на сим четеца на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia XZ2 Compact
  • Преинсталиране на ОС на Sony Xperia XZ2 Compact

Разкодиране на Sony Xperia XZ2 Compact – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia XZ2 Compact – ЦЕНА 15лв. 

Sony Xperia XZ2 Compact

Производител: Sony
Модел: Xperia XZ2 Compact

Дизайн

Компактната линия на Sony предлага нещо различно от повечето други телефони от висок клас, тъй като те се вписват в хардуера от висок клас в малка рамка.Ако искате върхови спецификации и телефон, който няма да затруднява пръстите ви или джобната ви Sony Xperia XZ2 Compact е една от най-добрите ви опции, тъй като хардуера е впечатляващ, така както не е в други телефони с 5-инчови екрани. Sony Xperia XZ2 Compact не се чувства или изглежда толкова скъпо, колкото е.

Sony Xperia XZ2 Compact Характеристики

Sony Xperia XZ2 Compact е един от най-популярните телефони на Sony за 2018 г. Той бе обявен на конференцията на MWC през февруари 2018 г., заедно с големия си брат Sony Xperia XZ2.

Няма много директни съперници за XZ2 Compact. Никоя друга голяма марка за телефони не прави телефоните с Android толкова малки, колкото компонентите от висок клас. Това просто не е направено, което му дава невероятно предимство за тези, които все още просто не харесват големите телефони.

XZ2 Compact Камера

Основни функции

     Компактно изграждане с характеристики от висок клас
     Силна 19 мегапикселова камера

Sony Xperia XZ2 Compact споделя много от функциите си с по-големия, по-скъп Xperia XZ2. Това прави този малък телефон толкова необичаен.

Тези характеристики включват чипсета Snapdragon 845 на Qualcomm, 19MP камера, 64GB памет и екран, който може да възпроизвежда HDR видео. Това е видът кадри, които можете да гледате на висококачествен телевизор. Вашият най-близък избор от Samsung е Galaxy S9, който е малко по-широк и много по-дълъг.

Тази комбинация от най-качествени вътрешни елементи и малка рамка е точно това, което някои от тях следват. Проблемът е, че не би трябвало да оценявате качеството на Sony Xperia XZ2 Compact, освен ако не изхождате по-дълбоко. Това е чудесен телефон за правилния купувач, особено след като Sony направи реални подобрения в работата на камерата тази година. 

Xperia XZ2 Compact

     Вдлъбнати и заоблени, а не блокирани рамки
     Пластмасов гръб 
     Четец на пръстови отпечатъци, жак за слушалки

Повечето производители на телефони се опитват да направят телефоните си толкова тънки, колкото могат. Целта на дизайна на Sony Xperia XZ2 Compact не е за слабост.

Sony Xperia XZ2 компактен телефон с 4.5-инчов екран. Реалният му дисплей е с диаметър 5 инча, но това е само защото има “по-дълъг” аспект на екрана от 18:9, като толкова много нови телефони.

Оформянето на екрана настрани, което използва Sony Xperia XZ2 Compact, е приятно обратно връщане към миналото. Това е ключовата привлекателност на компактните телефони на Sony от началото на серията през 2013 година.

Дизайнът на Sony Xperia XZ2 Compact обаче е различен от този на Xperia XZ1 Compact. Той вече не е правоъгълна тухла, използвайки много по-плавни криви по гърба си за усещане за прегръщане на дланта.

Продукт известен още и като Sony Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Compact, Sony XZ2 CompactXZ2 Compact

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia XZ2 Compact

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service