Сервиз на Sony Xperia XA2 Ultra - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Sony Xperia XA2 Ultra

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Sony Xperia XA2 Ultra

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia XA2 Ultra
 • смяна на високоговорител на Sony XA2 Ultra
 • смяна на микрофон на Xperia XA2 Ultra
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia XA2 Ultra
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony F3111 Xperia XA2 Ultra
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia XA2 Ultra
 • Смяна на Звънец на Xperia XA2 Ultra
 • Смяна на Лентов кабел на Xperia XA2 Ultra
 • Смяна на Камера на Sony Xperia XA2 Ultra
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia XA2 Ultra
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia XA2 Ultra
 • Отключване на Sony Xperia XA2 Ultra
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia XA2 Ultra – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia XA2 Ultra – ЦЕНА 15лв.

Sony Xperia XA2 Ultra

Производител: Sony
Модел: Xperia XA2 Ultra

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Sony Xperia XA2 Ultra

Описание

Sony Xperia XA2 Ultra е един от малкото телефони, стартирали на CES 2018, като повечето производители задържаха големите си нови модели до по-късно през пролетта.

Sony все още не е преминал към модерния дисплей с относително съотношение 18:9, който сме виждали при бавните преходи на други производители през изминалата година. Устройството XA2 Ultra има съотношение 16:9, а рамките отляво и отдясно са подходящо тънки. Разделителната способност е 1080 x 1920 и е с размер 6 инча.

Ако сте от типа, който гледа много Netflix, BBC iPlayer или Amazon Video на пътуването ви, това е брилянтен телефон и за своите 1080p на 6-инчов екран не е никак лошо. Графиките все още изглеждат свежи и остри, без видими пиксели, а страничната полза е, че дисплеите с 1080p обикновено изискват по-малко захранване, отколкото екрани с повече пиксели.

Сервиз на Sony във Варна

Доста обемист телефон. С височина 163 мм, с дебелина 9,5 мм и 221 гр.Има Gorilla Glass 4 отпред, за да не се вземат пръстови отпечатъци прекалено лесно и лесно да се почиства. Задната част е от пластмаса с матово покритие. Предлага се в сребристо, златно, синьо и черно. И изглежда приятно.

Sony Xperia XA2 Ultra е доста добре запасен, когато става въпрос за функции. Той има четец на пръстови отпечатъци (в центъра на задния панел, точно под камерата) и NFC, за да можете да го използвате за безконтактни плащания с кредитни карти. Има един слот за microSD до SIM слота под капака на левия край, който има капацитет до 256GB. Получавате 3,5 мм жак за слушалки, USB Тип C за прехвърляне и зареждане на данни и дори специален двустепенен бутон за камерата вдясно.

Това, което Xperia XA2 не предлага, е устойчивост на прах или вода, но не може да притежава всичко.

Сервиз на Sony Xperia XA2 Ultra

Има три цветни профила, които можете да избирате: Ultra Vivid, Standard и (enhancements) Off. Първият Ultra Vivid прави дълбоки и богати черни и тъмни цветове, те изглеждат живи. И все пак екранът по някакъв начин успява да изглежда балансиран, без прекалени тонове, например.

Както на други места потребителския интерфейс е Android Oreo, покрит с обичайния софтуер на Sony за стартиране. Въпреки че графиките и тапетите се открояват в почти неонови цветове.

В действителност, подобренията “Изключен” режим се оказва най-малко цветно-точен от трите предлагани режима, като Ultra Vivid е най-цветно точен. Има добър баланс на цветовете.

Ремонт на Sony Xperia XA2 Ultra

Xperia XA2 е изправена пред силна конкуренция по отношение на производителността на камерата и най-малкото се радва на своите конкуренти по отношение на спецификациите. На задната страна има 23-мегапикселов камера с отвор f / 2.0, сензор с размери 1 / 2.3-инчов размер, автофокус за откриване на фаза и LED светкавица с един тон.

Разположението на предната камера е съчетано с две камери – едната с разделителна способност от 16 мегапиксела и апертура от f / 2.0, а другата с 8-мегапикселова камера с отвор f / 2.4. Те също така се поддържат от единична LED светкавица, която може да ви помогне да изсветлите снимките си при слаба светлина.

При добра светлина задната камера е чудесна. Постоянно надминаваше OnePlus 5T при изгрев слънце, особено при активиран HDR режим, отлично възпроизвеждащ златните тонове на слънцето.

Продукт известен още и като Sony Xperia XA2 Ultra, Sony Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2 Ultra

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia XA2 Ultra, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia XA2 Ultra

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service