Сервиз на Sony Xperia X - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

Сервиз на Sony Xperia X

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia X
 • смяна на високоговорител на Sony X
 • смяна на микрофон на Xperia X
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia X (F5121)
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony F5121 Xperia X
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia X
 • Смяна на Звънец на Xperia X
 • Смяна на Лентов кабел на Xperia X
 • Смяна на Камера на Sony Xperia X
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia X (F5121)
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia X
 • Отключване на Sony Xperia X
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia X 

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia X – ЦЕНА 15лв.

Sony Xperia X (F5121)

Производител: Sony
Модел: F5121 Xperia X

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Sony F5121 Xperia X

Описание

Sony Xperia X е любопитен телефон. Това е телефон, който не е наречен флагман устройство, но изглежда, че се опаковат много от функции от висок клас, които бихте очаквали от такъв смартфон.

Sony Х залага на функции като камера „убиец“, нови способности за проследяване на обекти в космоса, с новата технология, предназначена да ви вдъхнови да уловите по-спонтанни изображения.

Освен това, Sony все още се бори в своята друга високотехнологична иновация, с Hi-Res Audio upscaling и мощна технология на екрана, като същевременно запазва ценовата си марка в сравнение с други водещи мобилни телефони.

Сервиз на Sony във Варна

Дизайн

Новият дизайн от стъкло придават атрактивен вид на екрана
Няма водоустойчивост, която старите телефони Sony предлагат

Sony също така се занимава с дизайна на Xperia X, като извива стъклото в стените на телефона, за да придаде по-гладък и изискан вид на нещата.

X все още носи бокс дизайн, който е характеристика на серията Xperia – това не означава, че е грозно, но не прави телефона да се отличава като удивително устройство, когато го вземете за първи път.

„Матовото стъкло“ на гърба е хубаво и няма съмнение, когато за пръв път се видите този телефон, не е евтин. Разположението на клавишите за сила на звука под скенера за пръстови отпечатъци обаче далеч не е идеално. Това означава, че постоянно трябва да премествате слушалката само за да промените нивото на звука, което слушате, и това изглежда като странно нещо, което трябва да направите.

Сервиз на Sony Xperia X F5121

Бутонът за захранване се удвоява като скенер за отпечатъци и е доста точен. Това е и естественото място за почивка на палеца или показалеца (в зависимост от това дали го държите от дясно или ляво, което води до по-малко случаи, в които ще бъдете нащрек за натискане на бутона своеволно, за да влезете в собствения си телефон. От техническа гледна точка, Xperia X е в близост до миналогодишния флагман – Xperia Z5, но той работи върху нов (и на теория, по-икономична) Qualcomm платформа. X получава най-крайния чип Snapdragon 820.

Ремонт на Sony Xperia X

Xperia X също е плосък и правоъгълен, но в детайли разликите от Z-серията са много. За начало, задният панел вместо закалено стъкло покрива един лист алуминий. И всички други части на тялото (с изключение на екрана) също са изработени от метал. Качеството на производителността е на високо ниво, но не изглежда толкова елегантен като Xperia Z3 или Z5. Във всичко това обаче има практически смисъл – той е станал по-устойчив на механични повреди. При падане на Z2, Z3 или дори Z5 е възможно да се счупи задният панел, а Xperia X леко се огъва.

В размери и цялосТЕН контур, тялото на Xperia X изглежда страхотно като Z5 и също така се намира удобно в ръката ви. Определено е по-удобен от iPhone 6S, което има екран с по-малък диагонал.

Sony Xperia X има екран, който е много подобен на този, който видяхме в Xperia Z5. Диагоналът обаче е малко по-малък (5 инча вместо предишния 5.2), а разделителната способност е същата – 1920×1080 пиксела. Поради това плътността на пикселите е малко по-висока, но това не се забелязва с просто око.

Екранът е добър. Той е доста контрастен и ярък. Максималното ниво е достатъчно, за да се чете удобно от дисплея на слънце. Но, разбира се, матрицата Super AMOLED в смартфоните на Samsung в това отношение се показват по-добре. Интересно е друго. Xperia X има модерно 2,5D стъкло,  леко заоблено в краищата и изглежда, че на екрана е леко изпъкнало. И ако поставите устройството  на екрана си на стъклена масичка или върху лакирана повърхност, тогава той ще се плъзне гладко. Също като Xperia Z3.

Продукт известен още и като Sony Xperia X, Sony F5121 Xperia X, Xperia X

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia X, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia X

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service