Сервиз на Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Samsung Galaxy S8 G950

samsung-galaxy-s8

 Смяна Лентов кабел блок захранване за Samsung Galaxy S8 G950
Смяна Клавиатурна платка за Samsung Galaxy S8 G950
 Смяна Звънец Samsung Galaxy S8
 Смяна Лентов кабел за Samsung G950 + вибрация
Смяна Лентов кабел слушалка за Samsung G950 Galaxy S8
Смяна Лентов кабел за Samsung Galaxy S8 G950 + букса HF handsfree
Смяна Камера 3G за Samsung Galaxy S8 G950 оригинал
Смяна Камера BIG за Samsung Galaxy S8 G950
Смяна Лентов кабел SIM за Samsung Galaxy S8 G950
Смяна Капак батерия за Samsung G950 Galaxy S8
Смяна LCD Дисплей за Samsung Galaxy S8 G950 комплект

 

Разкодиране на самсунг s8- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на самсунг s8 – ЦЕНА 15лв.

Samsung G950 Galaxy S8

 

Производител: Samsung
Модел: G950 Galaxy S8

samsung-galaxy-s8


Улавяй момента с GSM Samsung S8

Изграждане на качество, Инфинити дисплей!

Инфинитидният дисплей дава на Samsung Galaxy S8 илюзията, че няма странични панели. Виждаме едно парче гладко стъкло, което се извива над краищата, за да посрещне алуминиевата обвивка.

Това, което наистина прави Samsung Galaxy S8 различен, е намаляването на зоните, които не са показани в горната и долната част на предната страна. Намаляването на това пространство позволи на Samsung да използва по-голям 5,8 “дисплей, без да увеличава общия размер на самия телефон.

GALAXY S8 Батерия

Samsung постигна това, като вгради бутона Home под дисплея, където остава скрит до необходимост. Удълженият дисплей също така дава ново съотношение на екрана 18.5: 9 и това показва повече от действието, независимо дали става дума за игри или сърфиране в уеб страница.

5.8 “Super AMOLED дисплей има дефиниция Quad HD + (2960 x 1440 пиксела), въпреки че стандартната разделителна способност е Full HD и ще трябва да се впуснете в настройките, за да включите резолюцията WQHD +. В тази резолюция Samsung Galaxy S8 показва 570 пиксела на инч.

Още веднъж можете да използвате клавишни комбинации от Edge Panel и нова функция на разделен екран ви позволява едновременно да използвате две приложения и да променяте размера на прозорците, така че да можете да гледате филм, докато проверявате емисията си във Facebook.

GALAXY S8 Игри

Финалната функция на дисплея е Always On Display, която поддържа многобройни теми и FaceWidgets, за поставяне на по-фокусирана информация пред зрителя.

За да завършите визуализациите, можете да закупите Samsung Galaxy S8 в Orchid Grey, Midnight Black, Coral Blue, Arctic Silver и Maple Gold. Също така е подходящо издръжлив с IP68 сертификация за устойчивост на прах и вода.

10nm ефективност

Samsung Galaxy S8 използва първия 10nm процесор в света и това намалява консумацията на енергия с 20%, като същевременно подобрява скоростта на обработка и графика. Процесорът с 2.3GHz octa-core е съчетан с 4GB RAM.

Ирис сигурност

Първото нещо, което може да искате да направите, когато настройвате Samsung Galaxy S8, е да изберете начин за защита на телефона и неговата Secure Folder. Има няколко възможности и всеки има своите заслуги.

Ирис сигурността е първата опция и това дава най-високо ниво на сигурност, но има леко забавяне при обработката на сканирането. По-бързият вариант е разпознаването на лицето, но това е по-малко сигурно. Последната опция е да използвате сензора за пръстови отпечатъци, който вече е преместен на гърба.

Приготвяме се да започнем

Приложението Smart Switch улеснява прехвърлянето на снимки, музика, видеоклипове и контакти от стар смартфон. Samsung е доста щедър в предоставянето на телефона на 64GB вътрешна памет, но все още има слот за вграждане на до 256GB microSD карта.


Аксесоари за SAMSUNG S8

Продукт известен още и като G950 Galaxy S8, G950GalaxyS8, G950 Galaxy S 8, G 950  Galaxy S 8

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  samsung galaxy s8

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.