Сервиз на Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S9+
 

 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy S8 Plus G955

 

 •  Смяна Лентов кабел блок захранване за Samsung Galaxy S8 Plus G955
 • Смяна Клавиатурна платка за Samsung Galaxy S8  Plus G955
 •  Смяна Звънец Samsung Galaxy S8  Plus
 •  Смяна Лентов кабел за Samsung G955+ вибрация
 • Смяна Лентов кабел слушалка за Samsung G955 Galaxy S8 Plus
 • Смяна Лентов кабел за Samsung Galaxy S8 Plus G955+ букса HF handsfree
 • Смяна Камера 3G за Samsung Galaxy S8  Plus G955 оригинал
 • Смяна Камера BIG за Samsung Galaxy S8  Plus G955
 • Смяна Лентов кабел SIM за Samsung Galaxy S8 Plus G955
 • Смяна Капак батерия за Samsung G955 Galaxy S8 Plus
 • Смяна LCD Дисплей за Samsung Galaxy S8 Plus G955 комплект
 • Разкодиране на самсунг s8 plus- ЦЕНА 20лв.
 • Тест, Диагностика и Профилактика на самсунг s8 plus – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy S8 Plus G955

Производител: Samsung
Модел: G950 Galaxy S8 Plus

Улавяй момента с GSM Samsung S8 Plus

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy S8 Plus

Описание

В Galaxy S8 Plus, Samsung са изтънили много и рамките под и над дисплеите, както и при Galaxy S8. Samsung Galaxy S8 Plus има 6.2 инчови Super AMOLED дисплеи извит от двете страни. Включена е опция Always On дисплей, която предоставя на потребителите възможност да виждат известията на дисплеите, без да докостват смартфоните си. Удобно, нали?!Ново при този модел е сензорът за пръстов отпечатък. Той вече се намира на гърба, вдясно от камератаНовост в дисплея на Galaxy S8 Plus е и 3D Touch технологията, позната ни от моделите на Apple. Samsung използват разпознаването на натиск върху дисплея, вместо Home бутон. Над дисплеите се намира новият и подобрен скенер на ириса на очите, познат ни от злополучния Galaxy Note 7. Този път и за максимална сигурност при всякакви условия, новото устройство на Samsung, ще разчитат на комбинация от сензорите за пръстовия отпечатък, скенера за ириса на очите и лицево разпознаванe.

Сервиз на Samsung във Варна

Samsung Galaxy S8 Plus е водоустойчив (IP68 сертификат) и има Gorilla Glass 5 защитно стъкло на дисплея и гърба си.Камерата е 12MPx основна камера с F/1 бленда, оптична стабилизация на изображението и опция за записват до 4К видеа. Интересното тук е, че камерата има опция да записва видеа с 1000 кадъра в секунда. Предната камера е 8MPx с автофокус и F/1 бленда, а дисплея може да се използва за предна светкавица.
Сервиз на Samsung Galaxy S8 Plus
Мощта на Samsung Galaxy S8 Plus се дължи на новите, 10nm чипсет – Snapdragon 835 на Qualcomm за САЩ и Exynos 8895 на Samsung за Европа (включително България). Exynos 8895 чипсетът е осемядрен с 4 х 2.45GHz и още 4 х 1.9GHz процесорни ядра. Galaxy S8+ има 4GB RAM и съответно 64GB и 128GB вградена памет. СИМ2 слотът е хибриден, което означава, че можете да поставите microSD карта и да разширите паметтаSamsung Galaxy S8 Plus e с Android 7.1.1 Nougat версия на операционната система и преименувания от Samsung – Samsung Experience потребителски интерфейс.Ключов момент в Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus е и опцията да ги използвате вместо домашен компютър или лаптоп. Това става благодарение на DeX докинг станция (не е в комплекта), към която можете да свържете външен монитор (до 4К), мишка и клавиатура. Освен, че ще можете да работите поудобно на големия екран, смартфонът Ви ще се зарежда и в същото време охлажда от вградения в DeX станцията вентилатор.
Ремонт на Samsung Galaxy S8 Plus

Друг ключов момент е наличието на нов Bixby гласов асистент от Samsung. Той ще разбира какво му говорите, без да се налага да помните готови фрази и ще предоставя актуална информацияНовият смартфон е с 3500 mAh батерия, която се поддържа с бързо зареждане или безжично зареждане.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy S8 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy S8 Plus

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.