Сервиз на Samsung Galaxy J3 2017

 

 

 

samsung-galaxy-j3-2017

Сервиз на Samsung Galaxy J3 2017

 
 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Samsung Galaxy J3 2017
 • Смяна на софтуер на Samsung Galaxy J3 2017
 • Смяна на букса на Samsung Galaxy J3 2017
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Samsung Galaxy J3 2017
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Samsung Galaxy J3 2017
 • Смяна на преден и заден панел на Samsung Galaxy J3 2017
 • Ремонт на слушалки на Samsung Galaxy J3 2017
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Samsung Galaxy J3 2017
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Samsung Galaxy J3 2017
 • Смяна на вибрация на Samsung Galaxy J3 2017
 • Ремонт или смяна на портове на Samsung Galaxy J3 2017
 • Ремонт на аудио жак на Samsung Galaxy J3 2017
 • Смяна на лентов кабел на Samsung Galaxy J3 2017
 • и други услуги

Разкодиране на Samsung Galaxy J3 2017 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Samsung Galaxy J3 2017 – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy J3 2017

Производител: Samsung
Модел: Galaxy J3 2017
 

Samsung Galaxy J3 2017 предимства

Изграждане на качество

Метален корпус

Samsung Galaxy J3 (2017) дава само докосване на добрите неща, с метален корпус, който държи предната част на стъклото и поликарбонатна задна корица. Като цяло дизайнът вижда подобрен тънък дизайн, най-вече модула на камерата на задната част, който сега е разположен равен на тялото.

Като най-малката от серията J, Galaxy J3 (2017) е много лек при 142 грама и е сравнително тънък с дебелина 8,2 мм. Три цвята избор трябва да се погрижат за всички вкусове с избор на злато, черно или синьо.

Показване и ефективност

На 5 инча LCD дисплеят не е прекалено голям и има HD разделителна способност, която се равнява на 1280 x 720 пиксела.

Няма нищо невероятно да викаме в областта на представянето с 1.4GHz четириядрен процесор с 2GB RAM. Въпреки това, този телефон на Samsung най-вероятно ще бъде по-добър от бюджетния телефон, който заменяте.

Samsung Galaxy J3 2017 цена

Прехвърляне на съдържание и създаване на резервно копие

Несъмнено първото нещо, което ще искате да направите, е да прехвърлите съдържание от стария си смартфон или iPhone. За тази цел Samsung Galaxy J3 (2017) има 16GB памет, от които 10.3GB са безплатни за потребителя.

Има слот за microSD карти, така че можете да си купите карта с памет и да увеличите паметта до 256GB. В този момент е възможно да създадете безплатен акаунт на Samsung и това ще ви даде достъп до Samsung облака и 15GB свободно пространство.

Samsung Cloud може да се използва за архивиране, възстановяване и синхронизиране на вашето съдържание. Можете също така да искате да настроите сигурната папка, която шифрова вашите лични данни, файлове, приложения и гласови записи.

Спестяване на данни

Ако сте купувач на бюджетни телефонни апарати, Samsung Galaxy J3 (2017) също може да ви помогне да контролирате таксите за данни. Спасяването на данни не позволява на приложенията да изпращат или получават ненужни данни на заден план и можете да изключите напълно мобилните данни, ако искате просто да използвате Wi-Fi.

Ако запазите мобилните си данни активни, тогава има функция за предупреждение за мобилни данни. Също така можете да проверите използването на мобилни данни за отделни приложения, за да идентифицирате приложенията, които изяждат Вашата помощ.

Samsung Galaxy J3 2017

Android OS

Samsung Galaxy J3 (2017) поддържа операционната система Android 7.0 Nougat на Google. Стандартната серия от приложения на Google е предварително заредена и включва браузър Chrome, Диск, Карти, Duo, Gmail и др.

Сервиз на Samsung във Варна

За да улесните живота си, има клавиатура с една ръка, натискане на Google Voice и настройка за разделяне на няколко прозореца. Това ще ви позволи да пускате две приложения една до друга, което е чудесно за проследяване на социалната Ви емисия, докато гледате видеоклип в YouTube или докато сърфирате в мрежата.

Galaxy Apps

Samsung има страхотна работа със собствените си приложения, а някои са предварително заредени, докато други могат да бъдат изтеглени от магазина на Galaxy Apps. Dual Messenger е първото такова приложение, което ви позволява да имате отворени едновременно два профила за съобщения, така че да не се налага да влизате и излизате на постоянна основа.

Други функции на Samsung Galaxy J3 (2017) включват Samsung Notes и Smart Alert. Smart Alert прави телефона вибриращ, когато го вземете, ако има пропуснати повиквания или известия.

Сервиз на Galaxy J3 (2017)

Също така ще намерите удобен режим на открито, който осветява екрана за 15 минути, за по-добра външна видимост. Бързата оптимизация поддържа нещата добре и може да изтрива ненужните файлове, да закрива приложения, изпълнявани във фонов режим, да сканира за злонамерен софтуер и да изчиства ненужните елементи от паметта.

Музика

Музиката се проектира добре от Galaxy J3 (2017) благодарение на страничния си говорител. Намира се тук, няма значение кой начин да поставите телефона на повърхността.

Ремонт на Galaxy J3 (2017)

Ако слушате музика през слушалките, можете да се насладите на звукови ефекти като Surround, Tube Amp Pro или концертна зала. Освен това можете да персонализирате звука с вградения еквалайзер.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Samsung Galaxy J3 2017.

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.