Сервиз на Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+
 

Сервиз на Samsung Galaxy S9

 
 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Samsung G960 Galaxy S9
 • Смяна на софтуер на Samsung Galaxy S9
 • Смяна на букса на Galaxy S9
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Samsung S9
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Samsung G960 Galaxy S9
 • Смяна на преден и заден панел на Samsung Galaxy S9 G960
 • Ремонт на слушалки на S9
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Samsung G960 Galaxy S9
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Samsung Galaxy S9
 • Смяна на вибрация на Galaxy S9
 • Ремонт или смяна на портове на G960 Galaxy S9
 • Ремонт на аудио жак на Samsung S9
 • Смяна на лентов кабел на Samsung G960 Galaxy S9
 • и други услуги

Разкодиране на Samsung G960 Galaxy S9 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Samsung G960 Galaxy S9 – ЦЕНА 15лв.

Samsung G960 Galaxy S9

 Производител: Samsung
Модел: G960 Galaxy S9

 

 

 

 

 

 

 


Улавяй момента с GSM Samsung S9

Samsung Galaxy S9 е страхотен телефон, носещ много подобен дизайн и екран като своя предшественик от 2017 година. Подобрените биометрични данни са крайно необходими и камерата е скок напред, но невероятните възможности при слаба светлина са довели до жертви на други места. Най-висок  клас телефон, но S9 Plus го засенчва.

Плюсове
Бърза биометрична сигурност
Страхотно изпълнение при слаба светлина
Най-мощният телефон с Android
Минуси
Дизайнът е идентичен на S8
Някои снимки на камерата нямат жизненост
скъп

GALAXY S9

Update: Samsung Galaxy S9 сега идва в блестящия нов цвят “sunrise gold”. Но също така има още повече конкуренция с пристигането на OnePlus 6, HTC U12 Plus и LG G7 ThinQ.

Е, това е на пръв поглед, защото има множество актуализации, някои, които искат да купят Galaxy S9, ще намерят привлекателните му черти. Да, дизайнът е идентичен с Galaxy S8 и в действителност това наистина трябваше да е вариантът “S” на този модел, ако Samsung някога е искал да заобиколи стратегията за именуване на Apple.

Но има и нова камера с висока мощност на гърба, която носи истинска иновация с двойна апертура, както и по-здрава рамка и така, толкова повече мощност под капака.

Екранът е по-ярък и двойните високоговорители го правят по-скоро чудесно за медиите – а Galaxy S9 поправя един сериозен недостатък със S8, като улеснява отключването на телефона с лицето или пръста ви, което моделът на 2017 не успя да направи – и затова ние го наречехме един от най-добрите ни смартфони в момента.

Ако звучи така, сякаш говорим за неуспешен телефон, това е частично вярно – но искахме да сме сигурни, че знаете големите промени в S9, ако сте объркани защо изглежда толкова подобен на миналогодишния модел.

GALAXY S9

Този път Samsung подряза леко рамената на горната и долната част, като ви даде екрани с еднакъв размер в малко по-компактни пакети.
S9 + измерва 6.2 x 2.8 X 0.33 инча, а S8 + е 6.3 х 2.9 х 0.3 инча. Въпреки това, по-новият S9 + е по-тежък от предшественика си, при 6.7 срещу 6.1 унции, вероятно благодарение на добавянето на втория обектив на задната камера. S9 е по-лек 5,8 унции. Най-голямата промяна е на гърба на S9 и S9 +, тъй като Samsung разумно премества сензора за пръстови отпечатъци, така че да седи под камерата вместо вдясно от обектива (което също е проблем с Note 8). И въпреки това, въпреки това, все още е доста близо до долната камера; и отнема няколко дена практика, за да насочите сензора правилно, но има и метод за разпознаване на ириса и разпознаването на лица за отключване на телефона.


Аксесоари за SAMSUNG S9


Камера: Подобрение при слабо осветление, Super забавление.
С новата променлива бленда, новата серия Super Speed Dual Pixel на Galaxy S9 е проектирана да позволи с 28% повече светлина от S8. Апертурата автоматично се настройва от f / 1,5 до f / 2,4, в зависимост от условията. Освен това камерата предлага специална памет за намаляване на шума.

За видео, Galaxy S9 и S9 + са с анте с Super Slow-Mo, което ви позволява да заснемете кадри с 960 кадъра в секунда при резолюция 720p. За сравнение, iPhone X и Pixel 2 XL записват само 240 кадъра в секунда (1080 пиксела) и 120 кадъра в секунда (1080 пиксела), съответно.

Сигурност: Интелигентното сканиране е удобно, но не е идентификационен номер за лице
Galaxy S9 има отговор за Face ID на Apple, но това не е страхотно. Нова функция за интелигентно сканиране съчетава разпознаване на лице със сканиране на ириса, за да отключи устройството ви. Добрата новина е, че дори не е необходимо да докосвате дисплея (за разлика от iPhone X), за да влезете в телефона си. Просто се взирате в него. Лошата новина е, че интелигентното сканиране не работи както и Face ID, а не само защото не можете да проверявате покупките с него.

Продукт известен още и като G960 Galaxy S9, Samsung Galaxy S9, Galaxy S9, G960 Galaxy S9

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  samsung galaxy s9

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.