Сервиз на Samsung Galaxy J6 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Samsung Galaxy J6

 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy J6

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на  Samsung Galaxy J6
 • Ремнт свързан със софтуера на Samsung Galaxy J6
 • Смяна на букса на Samsung Galaxy J6
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Samsung Galaxy J6
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Samsung Galaxy J6
 • Смяна на преден и заден панел на Samsung Galaxy J6
 • Ремонт на входа за слушалките на Samsung Galaxy J6
 • Ремонт или смяна на бутони на Samsung Galaxy J6
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Samsung Galaxy J6
 • Смяна на вибрация на Samsung Galaxy J6
 • Ремонт или смяна на портове на Samsung Galaxy J6
 • Ремонт на аудио жак на Samsung Galaxy J6
 • Смяна на лентов кабел на Samsung Galaxy J6
 • и други услуги

Разкодиране на Samsung Galaxy J6 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Samsung Galaxy J6 – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy J6

Производител: Samsung
Модел: Galaxy J6

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy J6

Описание

Samsung Galaxy J6 е с впечатляващи дизайн, хардуер, процесор и компилацията от 5,6-инчовият Super Amoled HD+ дисплей го правят изключително желан от потребителите на пазара на смартфони.

Дизайн

В предният модел J5, Samsung са изполвали метален корпус, докато в този модел е заложено на пластмасата като основен материал. Задният панел е заоблен и е изключително удобен за захват в едната Ви ръка. Премахнат е Home-бутона от визията на модела, сензорът за пръстови отпечатъци е разположен под камерата, съотношението на дисплея е подобрено в резултат от премахването на по-горе посоченият бутон. Дизайнът е изтънчен и елегантен, благодарение на тънките горни и долни рамки на корпуса. Резолюцията е 1480Х720.  Апаратът разполага със  слотове за nano-SIM и microSD-карти. Също така, благодарение на USB Type C-портът, който се е превърнал в стандарт при новите модели смартфони, всички прехвърляния на информация и трансфери, се извършват с по-бърза скорост. Функцията USB OTG е много ценна, тъй като успява да се свързва с други устройства от всякакъв род. От лявата страна на устройството са разположени бутонът за звука, отделението за SIM карта и microSD слотът. От дясната страна – бутонът за включване и изключване на апарата и високоговорителят. От горната страна нищо не е позиционирано, а от долната – 3,5мм жак за слушалки micro USB 2,0-портът за зареждане.

Сервиз на Samsung във Варна

Дисплей

Разполага с 5,6-инчов дисплей, с разделителна способност 1480Х720, който еSuper Amoled HD+. В ежедневната си работа се представя изключтиелно добре и не изисква висока енергийна мощност. Възможността саморъчно да се коригират пикселите, довежда до добрият контраст на изображенията. Екранът изключително бързо преминава от един цвят в друг, което го прави много ценен, при използването на устройството за игри, при заснемането на движещи се и неясни обекти.

Сервиз на Samsung Galaxy J6

Батерия

Разполага с 3000mAh батерия. Но понеже няма технология за бързо зареждане, за да се зареди напълно устройството, отнема три часа. За сметка на това животът на батерията е дълъг – с едно зареждане апаратът може да издържи близо дванайсет часа.

Ремонт на Samsung Galaxy J6

Софтуер

Моделът е с ОС Android Oreo 8.0 с добавен интерфейс Experience 9.0 UI. Samsung не е въвел грандиозни промени в софтуер в сравнение с други модели, което ще направи J6 бързо достъпен и разпознаваем от потребителите. Може да се твърди че от към скоростта и мощността на мобилния интернет, J6 е значително подобрен, но пък от към функционалността на Wi-Fi-връзката е изостанал, спрямо J5.  Основните навигационни задачи са изключително добре изпълними от устройството, дори и тези, които изискват по-голяма точност също.

Качеството на звука при провеждане на разговори е сравнително задоволително за устройства от този ценови сегмент, но реално съществува шум, който при нормален разговор и такъв през слушалки е на лице. Трябва комуникирането да се осъществява на тихи и не чак толкова натоварени места, за да може да се избегне. Разполага с 32 или 64GB вградена памет и 3 или 4GB RAM.

Камера

Разполага със селфи камера с 8mp и отвор на блендата f/1.9, изпълняваща снимки с много добро качество при достатъчна осветеност, но дори и при слаба такава, може да се включи светкавицата и отново да се заснемат желаните от Вас изображения. Видеоклиповете, които могат да бъдат записани са с 1080р при 30кадъра/секунда.  Задната камера е 13mp прави страхотни снимки през деня, но качеството на видеоклиповете е незадоволително. Малката бленда води до недостатъци при заснетите кадри при слаба осветеност. Камерата предава изображенията детайлно  и с цветова наситеност. Яркостта може да бъде настроена ръчно.

Сигурността и надеждността може да се подплати чрез сензорът за пръстови отпечатъци, приложението за лицево разпознаване, Samsung Pass и Secure Folder.  Чрез последните изброени можете да заключите приложенията и съдържанието на апарата, да влизате в желаните уебсайтове и приложения без да се налага непрестанно да въвеждате данните си. Това го прави изключително функционален и скоростен. Други интересни функции са режимът за използване на апарата с една ръща, възможността да стартирате две приложения едновременно, едновременното съществуване на два акаунта – към едната и към другата SIM-карта.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy J6, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy J6

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.