Сервиз на Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7

Сервиз на Samsung Galaxy Tab S2 9.7” (T813)

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7
 • Смяна на софтуер на Samsung Galaxy Tab S2 9.7
 • Смяна на букса на Galaxy Tab S2 9.7
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Samsung Tab S2 9.7
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Samsung T813 Galaxy Tab 2 (9.7 инча)
 • Смяна на преден и заден панел на Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813
 • Ремонт на слушалки на Tab S2 9.7
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7 inch
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Samsung Galaxy Tab S2 9.7
 • Смяна на вибрация на Galaxy Tab S2 9.7
 • Ремонт или смяна на портове на T813 Galaxy Tab S2 9.7
 • Ремонт на аудио жак на Samsung Tab S2 9.7
 • Смяна на лентов кабел на Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7
 • и други услуги

Разкодиране на Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7 инча- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7 inch – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” (T813)

Производител: Samsung
Модел: T813 Galaxy Tab S2 9.7”

Описание на Samsung Galaxy Tab S2 9.7” T813

Samsung Galaxy Tab S2, 9,7-инчов

Създаден за ултра-бърза работа, елегантният Samsung Galaxy Tab S2 ви позволява да взимате цифровото си съдържание със себе си, където и да отидете. Снимките и филмите оживяват на свеж, ясен Super AMOLED дисплей, а разширяемата памет ви позволява да се наслаждавате на повече от любимото си съдържание, без да изчерпвате място за съхранение. Не само, че Galaxy Tab S2 се захранва от операционната система Android Marshmallow, но също така прави свързването и споделянето между всичките ви устройства Samsung по-лесно от всякога за безпроблемно преживяване на потребителите.

Сервиз на Galaxy Tab S2 (9.7 инча)

Samsung Galaxy Tab S2 идва с процесор с октаново ядро. Разширяемата памет на Samsung Galaxy Tab S2 съхранява повече от вашето съдържание. Функцията за бързо свързване на Samsung Galaxy Tab S2. Преглеждайте изображения и видеоклипове в ярки, живи качества

Благодарение на екрана – Super AMOLED, Samsung Galaxy Tab S2 носи живота на вашите филми, картини и видео игри с дълбок контраст, богати цветове и ясни детайли. Адаптивната технология на дисплея регулира яркостта на екрана, за да получите възможно най-добрата картина при всяка светлина. Също така съотношението на екрана 4: 3 предлага идеален потребителски интерфейс за четене и уеб сърфиране както в пейзажен, така и в портретен режим.

Ремонт на Samsung Tab S2

Има мощен процесор за вашите многозадачни нужди.Безпроблемно се потопете във филми и любимите си телевизионни предавания. Превключвайте бързо между няколко прозореца, докато създавате отчети или презентации, или лесно превключвайте между любимите си приложения. Samsung Galaxy Tab S2 идва с процесор с октаново ядро, който ви дава необходимата мощност и скорост за вашите задачи. С Samsung Galaxy Tab S2 можете да съхранявате повече видеоклипове, снимки и филми. Лесно разширявайте паметта си от 32 GB до още 128 GB с карта с памет microSD (не е включена в комплекта) и се наслаждавайте на удобството да имате цялото си любимо съдържание с вас.

Сервиз на Tab A в гр. Варна

Преглеждайте, споделяйте и изпращайте съдържание между устройствата

С Quick Connect, изпращайте видеоклипове и снимки от вашия екран Galaxy Tab S2 на Samsung Smart TV, за да ги споделите с всички в стаята.Или започнете шоу на телевизора си и с едно натискане на един бутон го вземете с вас, като преместите таблета си.

Работете без усилия между Samsung таблета си и Samsung смартфона с SideSync. Бързо плъзнете и пуснете снимки между устройствата. И дори отговаряте на обаждане от вашия смартфон направо на екрана на таблета си.

Продукт известен още и като Таблет Samsung T813 Galaxy Tab S2 9.7 инча, Samsung T813 Galaxy Tab S2, Galaxy Tab S2 9.7, Samsung Galaxy Tab S2 9.7”

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung T813, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy Tab S2

 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.