Сервиз на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7

Сервиз на Samsung Galaxy Tab S2 9.7” (T810)

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7
 • Смяна на софтуер на Samsung Galaxy Tab S2 9.7
 • Смяна на букса на Galaxy Tab S2 9.7
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Samsung Tab S2 9.7
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Samsung T810 Galaxy Tab 2 (9.7 инча)
 • Смяна на преден и заден панел на Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T810
 • Ремонт на слушалки на Tab S2 9.7
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7 inch
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Samsung Galaxy Tab S2 9.7
 • Смяна на вибрация на Galaxy Tab S2 9.7
 • Ремонт или смяна на портове на T810 Galaxy Tab S2 9.7
 • Ремонт на аудио жак на Samsung Tab S2 9.7
 • Смяна на лентов кабел на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7
 • и други услуги

Разкодиране на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7 инча- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7 inch – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” (T810)

Производител: Samsung
Модел: T810 Galaxy Tab S2 9.7” 

Описание на Samsung Galaxy Tab S2 9.7” T810

По външен вид таблетът се оказа различен от първия Tab S. Има друга геометрия на екрана и рамката. Както в Note 4, около корпуса е изработен от метал с полирано лице. Таблетът е удобен да се държи в ръцете, той не се хлъзга лесно.


Дебелината на таблетката е 5,6 мм. Но поради размера си не може да бъде поставен в джоб, можете да го носите само в чантата си. И това е типично за такива устройства. Тегло – 389/392 грама (Wi-Fi / LTE), размери – 169 x 237.3 x 5.6 мм. В сравнение с iPad Air е забележимо по-лек, заслугата е на самата пластмаса, някой не я харесват, а други го смятат за добър материал.

Задната стена е изработена от пластмаса мека на докосване, почти не се замърсява, не се надрасква и е приятна на допир.

Сервиз на Galaxy Tab S2 (9.7 инча)

В долната част можете да видите два високоговорителя. Местоположениео на говорителите от едната страна на тялото, осигурява в повечето ситуации звукът да е ясен, не е възможно да се покрият и двата високоговорителя с ръка. Така качеството на звука е по-високо.

В същия край има microUSB конектор, както и микрофон. Таблетът може да се използва като обикновен телефон, както със слушалки, така и без тях.

От лявата страна са: бутона за контрол на звука, бутон за включване, малко по-ниска – слота за NanoSim-карта  и слот за карта с памет.

Ремонт на Samsung Tab S2

 На предния панел под екрана, точно в средата е Home бутона и двата сензорни клавиша. За да разберете колко е висококачествен екран в раздела S2, трябва да го видите на живота. Това вероятно е най-добрият екран при таблетите, който съществуват до сега,а това са неговите спецификации: 9.7 инча, Super AMOLED, 2048×1536 пиксела (264 dpi), геометрия 4: 3. 

Сервиз на Tab A в гр. Варна

На слънце, това е един от най-добрите екрани, трябва да настроите автоматичния контрол на яркостта от настройките, след което максималната яркост на фоновото осветление ще се увеличи два пъти от стандартната, когато таблетът засече, фоновото осветление. При пряка слънчева светлина картината остава напълно четима, не е необходимо да търсите сянка. В настройките можете да изберете един от пет режима на работа (адаптивен е по подразбиране, AMOLED Film, AMOLED Photo, главен, за четене).

По принцип е целесъобразно да използвате адаптивния режим, той идеално приспособява картината към показаното съдържание, плюс че обработва външните условия на осветяване. Това означава, че адаптивният режим ще включи настройките за четене, все едно четете книга или страница в браузъра.

Така, че ако в Таб S дисплеят е различен, то във втората версия стана невероятен. Добра, чиста картина, висока яркост на слънце, приятен изглед на снимки и видео.

батерия

Вградената Li-Ion батерия има капацитет от 5870 mAh (в 8-инчовия модел само 4000 mAh). Като се има предвид фактът, че тук се използва енергийно ефективен чипсет и нова версия на екрана, която консумира по-малко от предишните модели, времето за работа в различните режими се е увеличило.

Например, когато възпроизвеждате видео в HD резолюция (MX плейър, хардуерно ускорение, AVI, максимална яркост), работното време е почти 12 часа. Ако разрешите автоматичното регулиране на фоновото осветление или намалите яркостта, времето за работа ще се увеличи до 13-14 часа. Това е забележимо по-голямо от всички таблетки от този клас. И ако вземете предвид теглото и размера на таблета, може да се смята за вид запис.

Продукт известен още и като Таблет Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7 инча, Samsung T810 Galaxy Tab S2, Galaxy Tab S2 9.7, Samsung Galaxy Tab S2 9.7”

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung T810 Galaxy Tab S2 9.7, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy Tab S2

 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.