Сервиз на Samsung T395 Galaxy Tab Active 2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Samsung T395 Galaxy Tab Active 2

Сервиз на Samsung Galaxy Tab Active 2 (T395)

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Samsung T395 Galaxy Tab Active 2
 • Смяна на софтуер на Samsung Galaxy Tab Active 2
 • Смяна на букса на Samsung Tab Active 2
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Galaxy Tab Active 2
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Tab Active 2
 • Смяна на преден и заден панел на Samsung Galaxy Tab Active 2 T395
 • Ремонт на слушалки на Samsung T395 Galaxy Tab Active 2
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Samsung Galaxy Tab Active 2
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Samsung Tab Active 2
 • Смяна на вибрация на Galaxy Tab Active 2
 • Ремонт или смяна на портове на Tab Active 2
 • Ремонт на аудио жак на T395 Galaxy Tab Active 2
 • Смяна на лентов кабел на Samsung T395 Galaxy Tab Active 2
 • и други услуги

Разкодиране на Samsung T395 Galaxy Tab Active 2 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Samsung T395 Galaxy Tab Active 2 – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy Tab Active 2 8.0” (T395)

Производител: Samsung
Модел: T395 Galaxy Tab Active 2

Ремонт на Samsung Galaxy Tab Active 2 T395

 Свързаност

От вътрешната страна, процесорът Exynos 7 Octa 7870 и вграденият GPU на Mali-T830 MP3 осигуряват достатъчно възможности за безпроблемно изпълнение на повечето игри с Android 2016 в средни настройки. 3 GB оперативна памет е по-голяма от повечето конкуренти, но едва 16 GB от хранилището eMMC и е точно толкова, колкото е оборудван предшественика от 2015 г. Active 2 предлага разширение за съхранение чрез MicroSD до 256 GB.

Софтуер

Извън кутията, Galaxy Tab Active 2 работи с Android 7.1 със собствения интерфейс на Samsung 8.5. Потребителският интерфейс се различава съвсем леко от Vanilla Android, а опитни потребители на Android трябва да се ориентират доста бързо. В допълнение към куп от предварително инсталирани приложения от Samsung, Google и Microsoft, има инсталиран Bixby гласов асистент на Samsung. 

Комуникация и GPS

В допълнение към 802.11 a / b / g / n / ac Wi-Fi и LTE, Galaxy Tab Active 2 също поддържа Bluetooth 4.2 и NFC. Скоростите на Wi-Fi трансфер са много прилични за устройствата със среден обхват и само Apple iPad (2017) успя да надмине active 2.

Клетъчни мрежи от GPRS до LTE Cat. 6 са напълно поддържани и максималната теоретична скорост на изтегляне на LTE е 300 Mbps. В допълнение към мобилните данни таблетът може да използва и клетъчни мрежи за телефонни разговори. За съжаление, качеството на гласа страда значително от защитния калъф, който, макар и оборудван с правилните изрези за микрофона и високоговорителите, е просто прекалено дебел и разваля звука.

Сервиз на Galaxy Tab Active 2

GPS модулът на таблета е много бърз и точен. Подобно на повечето таблети, Active 2 е оборудван с две камери: предна и задна камера. Последният разполага с 8-мегапикселов сензор (3264×2448), а качеството на изображението е доста прилично, дори и при условия на слаба осветеност, макар и с малко по-малко замъгляване около краищата и с недостатъчни цветове. 

Два важни фактора за качеството на снимката са размерът на сензора и блендата, а размерът на сензора на главния фотоапарат е 1/4 инчов с апертура f / 1,9. Докато по-големите сензори са по-добри, обратното е вярно за блендата: колкото по-малка е фракцията толкова по-добре. Условията при ниска осветеност се възползват изключително от големите сензори и ниските отвори.

Изберете сцена и навигирайте в първото изображение. С едно кликване се променя позицията на сензорните екрани. Едно кликване върху увеличеното изображение отваря оригинала в нов прозорец. Първото изображение показва мащабираната снимка на тестовото устройство.

В допълнение към зарядното устройство и самия таблет Samsung включва също така наречените “Защитен капак” и S писалката в кутията. За да се гарантира, че таблета е устойчива на падане, а с S-образната писалка е много удобно въвеждането на информация. Устройството поддържа  функция, при която могат да се правят бележки дори когато дисплеят е изключен.

Физическа клавиатура може да бъде прикрепена благодарение на щифтовете POGO, а таблетът очевидно поддържа и Bluetooth клавиатури. Galaxy Tab Active 2 остава използваем с ръкавици, при условие че е активирана опцията за засилена чувствителност на допир.

S писалката със сигурност е подчертана. Нейният много фин връх позволява невероятно точен вход и 4 096 нива на чувствителност на налягането позволяват много точен вход при рисуване или почерк. Отзивчивостта на сензорния екран е много гладка и пъргава. Завъртането се изпълнява гладко само с минимално закъснение, а физическите бутони на фронта са много впечатляващи. Те са твърди, лесни за намиране и предлагат много хубава обратна връзка.

Продукт известен още и като Таблет Samsung T395 Galaxy Tab Active 2, Samsung T395 Galaxy Tab Active 2, Galaxy Tab Active 2, Samsung Galaxy Tab Active 2

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung T395 Galaxy Tab Active 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

D107759


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.