Сервиз на Nokia 8 Sirocco - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Nokia 8 Sirocco

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

 

Сервиз на Nokia 8 Sirocco

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Nokia 8 Sirocco
 • Ремнт свързан със софтуера на Nokia 8 Sirocco
 • Смяна на букса на Nokia 8 Sirocco
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Nokia 8 Sirocco
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Nokia 8 Sirocco
 • Смяна на преден и заден панел на Nokia 8 Sirocco
 • Ремонт на входа за слушалките на Nokia 8 Sirocco
 • Ремонт или смяна на бутони на Nokia 8 Sirocco
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Nokia 8 Sirocco
 • Смяна на вибрация на Nokia 8 Sirocco
 • Ремонт или смяна на портове на Nokia 8 Sirocco
 • Ремонт на аудио жак на Nokia 8 Sirocco
 • Смяна на лентов кабел на Nokia 8 Sirocco
 • и други услуги

Разкодиране на Nokia 8 Sirocco – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Nokia 8 Sirocco – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Nokia 8 Sirocco

Производител: Nokia
Модел: 8 Sirocco

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 8 Sirocco

Описание

Дизайн

Размерите на елегантно изглеждащото устройство са 140,9*73*7,5мм и тежест 177гр. Тялото е изцяло защитен, както предния, така и задния панел с Gorilla Glass 5. Благодарение на защитата, от такава висока степен, не се влияе от надраскване, намокряне и т.н. Наличен е и стандартът за защита IP68. Може да се потвърди факта, че телефонът е компактен и е удобен при захват с едната ръка. Eдин от минусите на модела са бутоните, позиционирани в страничната част на телефона – много са трудни за напипване. Те са в дясната част и са следните – бутонът за регулиране на звука и бутонът за включване/изключване.  На задният панел се откроява задната камера и скенерът за пръстови отпечатъци под нея.

Сервиз на Nokia във Варна

Дисплей

Дисплеят е 5,5-инчов, P-OLED, с резолюция 1440*2560 пиксела, със съотношение на страните 16:9. Впечатляващо голям е по размери. Предаването на лицата и изображенията е прецизно, но самите цветове не са много точни и реалистични. Снимките са еднакво добри при ниска и слаба осветеност. Плюс е факта че при физическо завъртане на апарата, и при наблюдаването му от различни ъгли, качеството е еднакво. Благодарение на ъглите на телефона всичко това е възможно, също така и заради факта, че е екрана е OLED. Разполага с технологоията Always on Display.

Процесор

Процесорът е осемядрен с чипсет Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835. Операционната система, на която е заложено е Android 8.0 (Oreo). Графичният ускорител е Adreno 540. Основната памет е 128GB, а оперативната – 6GB RAM. Звукопредаването е с изключително качество и чистота. През слушалките звукът също е много добър. Ъпгрейдването и постоянното модернизиране на операционната система са гарантирани в близките две години. След множество тестове е установено че моделът е по-мощен от предшестващите го с 30%.

Сервиз на Nokia 8 Sirocco

Камера

Основната камера е с 12mp-ов сензор с бленда f/1.8 и 13mp-ов сензор с бленда f/2.6. Интересното при нея е че разполага с Zeiss оптика, LED светкавица и режими Panorama и HDR. Видеоклиповете, които се записват са 2160р с 30 кадъра/секунда и 1080р с 30 кадъра/секунда.

Предната камера е с 5mp-ов сензор и бленда f/2.0. Видеоклиповете, които може да записва са 1080р с 30 кадъра/секунда. Наличен е “bokeh” режимът, с който се фокусира лицето Ви, а фонът се замъглява.

Снимките са еднакво добри при ниска и слаба осветеност. Цветовете са детайлни, натурални, контрастни и наситени.  При видеоклиповете не се наблюдават забавяния и засичания.

Ремонт на Nokia 8 Sirocco

Батерия

Батерията е несменяема с капацитет 3260mAh. Издържа до 22 часа време на разговори и до 11 часа възпроизвеждане на музика. Поддържа се и бързо зареждане – за половин час батерията достига до 49%. Реално мощността на батерията може да се счете като средна.

Цена

Попада в средния ценови сегмент. Впечатлява потребителите на пазара на смартфони с възможностите на камерата, производителността на батерията и функционалността на процесора и софтуера.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 8 Sirocco, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Nokia 8 Sirocco

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service