Сервиз на Nokia 8.1 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Nokia 8.1

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

Сервиз на Nokia 8.1

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Nokia 8.1
  • Смяна на панелите на Nokia 8.1
  • Смяна на жака за зареждане на Nokia 8.1
  • Смяна на жака на слушалките на Nokia 8.1
  • Смяна на микрофон на Nokia 8.1
  • Смяна на сим четеца на Nokia 8.1
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Nokia 8.1
  • Ъпдейт на софтуера на Nokia 8.1
  • Преинсталиране на ОС на Nokia 8.1

Разкодиране на Nokia 8.1 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Nokia 8.1 – ЦЕНА 15лв.

Nokia 8.1

Производител: Nokia
Модел: 8.1

 

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 8.1

Описание

Nokia 8.1 е с 6.18 “(15,7 см) IPS LCD дисплей с пропорция 18.7: 9 и разделителна способност на екрана от 1080 x 2246 пиксела. Смартфона е с плътност на пикселите от 403 PPI и съотношение на екрана към тялото като 82.03. Също така има 81,5% съотношение на екрана към тялото. Дисплея е с капацитивен сензорен екран, който поддържа мултитъч функционалност, а по отношение на размерите телефона е с дебелина 7,9 мм, ширина 75,7 мм, височина 154,8 мм и тегло 178 грама.

Дисплей 
Екранът е с патентованата PureDisplay технология и поддържа HDR 10, като гарантира прецизно възпроизвеждане на цветовете. Технологията предоставя невероятно зрително изживяване дори при ярка слънчева светлина.

Nokia 8.1 има осем-ядрен процесор Kryo 360 (2.2GHz dual-core + 1.7GHz и hexa-core). Той е разположен на чипсет Qualcomm Snapdragon 710, който може да осигури отлична производителност. Тя има масивна оперативна памет – 4GGB RAM, която гарантира, че няма да има проблем с устройството. Графичният процесор Adreno 616 поддържа графика гладка.

Сервиз на Nokia във Варна

Смартфонът, за разлика от много от “конкурентите” си, получи новия конектор – USB Type-C. Високоговорителят се намира на долния край и е по-скоро като слот. Смартфоните на много марки започнаха да завладяват с новата мода за 

Сервиз на Nokia 8.1

Nokia Corporation е финландска компания – един от световните лидери в областта на мобилните комуникационни технологии, водещ доставчик в областта на мобилните, широколентови и IP-мрежи. Най-известна е със своите мобилни телефони и смартфони. За първото десетилетие на века Nokia държи приблизително 30% от световния пазар на мобилни телефони. Дори през 2011 г. пазарният дял на Nokia при продажбите на мобилни телефони в световен мащаб е 23,9%, което я поставя на първо място по продажби.

Ремонт на Nokia 8.1

Работете внимателно с устройството, батерията, зарядното устройство и аксесоарите. Предложенията по-долу ще ви помогнат да поддържате нормалната работа на устройството.

– Пазете устройството сухо. Валежите, влажността и всички видове течности или влага може да съдържат минерали, които да доведат до корозия на електронните схеми. – Не използвайте и не съхранявайте устройството на прашни или замърсени места. – Не съхранявайте устройството при високи температури. Високите температури може да повредят устройството или батерията. – Не съхранявайте устройството при ниски температури. Когато устройството се затопли до нормалната си температура, във вътрешността му може да се образува влага, която да го повреди. – Не отваряйте устройството по начин, различен от указания в ръководството на потребителя. – Неодобрените промени могат да повредят устройството и да доведат до нарушение на законите и разпоредбите, приложими към радиосъоръженията. – Не изпускайте, не удряйте и не клатете устройството или батерията. При грубо боравене то може да се счупи. – Използвайте само мека, чиста и суха кърпа за почистване на повърхността на устройството. – Не боядисвайте устройството. Боите може да попречат на нормалната работа. – Дръжте устройството далеч от магнити или магнитни полета. – За да бъдат в безопасност важните ви данни, съхранявайте ги най-малко на две отделни места, например на устройството, на карта с памет или на компютър, или си записвайте важната информация.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 8.1, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Nokia 8.1

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service