Сервиз на Nokia 7.2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Nokia 7.2

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

Сервиз на Nokia 7.2

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Nokia 7.2
 • Ремнт свързан със софтуера на Nokia 7.2
 • Смяна на букса на Nokia 7.2
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Nokia 7.2
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Nokia 7.2
 • Смяна на преден и заден панел на Nokia 7.2
 • Ремонт на входа за слушалките на Nokia 7.2
 • Ремонт или смяна на бутони на Nokia 7.2
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Nokia 7.2
 • Смяна на вибрация на Nokia 7.2
 • Ремонт или смяна на портове на Nokia 7.2
 • Ремонт на аудио жак на Nokia 7.2
 • Смяна на лентов кабел на Nokia 7.2
 • и други услуги

Разкодиране на Nokia 7.2 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Nokia 7.2 – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Nokia 7.2

Производител: Nokia
Модел: 7.2

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 7.2

Описание

Дизайн
При задържане на устройството човек веднага би усетил матовото покритие на смартфона, различно от задната част на стъклото и гланцовата пластмаса, която повечето смартфони имат в днешно време. Моделът се предлага в три цветови варианта- Charcoal, Cyan Green и Ice. Поради матовото покритие, смартфонът не се чувства хлъзгав, когато се държи. Освен това се чувства изискан и здрав в ръцете. Акцента на Nokia 7.2 е нейната тройна настройка на камерата, разположена в кръгъл модул, поставен отзад. Точно под камерите можете да намерите скенера за пръстови отпечатъци. Обръщайки устройството, ние сме посрещнати от дисплея на Nokia 7.2. В горната част е разположена предната камера, докато тънките рамки обграждат панела. Брадичката е малко по-широка от останалите, тъй като върху нея е отпечатано логото на Nokia. Вдясно е клавиша за сила на звука и комбинацията от бутони за захранване и LED индикатор. Специален бутон на Google Assistant се намира от лявата страна на устройството, като двоен слот за SIM и специалният слот за micro SD карта се намират на няколко сантиметра и над него. В горната част на устройството са разположени шумопотискащият микрофон и 3,5 мм жак за слушалки. В долната част са разположени решетката на високоговорителя и микрофонът, като между тях е поставен USB-C порт.

Дисплей
Nokia 7.2 разполага с 6,3-инчов IPS LCD PureDisplay с разделителна способност 2280 x 1080. Освен това има 10-битова HDR сертификация и благодарение на своите 500 нита яркост използването му на открито не е проблем. Въпреки че не е OLED-базиран панел, Nokia 7.2 все пак има точни цветове, добър контраст и наситен дисплей. Освен това има добри ъгли на видимост.

Сервиз на Nokia във Варна

Операционна система и интерфейс
Nokia 7.2 работи на Android One сертифициран Stock Android 9 Pie. Това означава, че на устройството няма инсталиран софтуер или други приложения на трети страни; това е нова и чиста система за Android. Наличието на Android One също означава по-бързи и чести актуализации на операционната система. Икони на новоинсталирани приложения могат да бъдат намерени на началния екран, но за всичко останало те са подредени в чекмедже стил, който може да се види чрез плъзгане нагоре отдолу. Nokia 7.2 се предлага в два капацитета за съхранение, а именно 64GB и 128GB, ако това не е достатъчно, потребителите имат възможност да разширят хранилището до 256 GB чрез micro SD.

Камера
Nokia 7.2 използва кръгъл модул за камерите, който включва 48MP 1/2 ″ Quad Pixel F1.8 основна камера, 8MP f2.2 ултраширок и 5MP сензор за дълбочина, заедно с оптиката ZEISS. Предната камера е 20-мегапикселова. Снимките, направени с 20-мегапикселова предна камера, изглеждат добре при достатъчно светлина, като детайлите излизат доста остри, а цветовете изглеждат естествени. Що се отнася до 48-мегапикселовата основна камера, заснетите изображения имат остри детайли; цветовете обаче изглеждат по- ярки, отколкото в реалния живот. Въпреки това те все още са добри снимки и са достатъчно добри за използване в социалните медии. Портретният режим, използващ задните камери, изглежда много по-добре от селфи камерата, тъй като размазването изглежда по-естествено. В ултраширок диапазон, произведените изображения не са само на ниво с 48MP камера, както по цвят, така и по качество.

Сервиз на Nokia 7.2

Процесор
Qualcomm Snapdragon 660 захранва Nokia 7.2, заедно с чипсет Adreno 512. Snapdragon 660 е надежден чипсет от среден клас. Процесорът се представя добре при изпълнение на основни задачи, сърфиране в социални медии, навигация и игри, наред с други.

Свързнаност и батерия
Nokia 7.2 има обичайните функции за свързване, които включват Dual-SIM, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 5.0 и USB Type-C. Google Maps, Waze и други приложения, базирани на местоположение също работят доста добре. Устройството работи с батерия с капацитет 3500 mAh. В стандартен тест за видео цикъл Nokia 7.2 отбелязва 10 часа и 35 минути. Зареждането на устройството до пълни 100% отнема около 2 часа, дори и с 10W зарядно устройство, включено в пакета.

Ремонт на Nokia 7.2 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 7.2, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за nokia 7.2

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service