Сервиз на Nokia 3.2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

Сервиз на Nokia 3.2

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Nokia 3.2
 • Ремонт свързан със софтуера на Nokia 3.2
 • Смяна на букса на Nokia 3.2
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Nokia 3.2
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Nokia 3.2
 • Смяна на преден и заден панел на Nokia 3.2
 • Ремонт на входа за слушалките на Nokia 3.2
 • Ремонт или смяна на бутони на Nokia 3.2
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Nokia 3.2
 • Смяна на вибрация на Nokia 3.2
 • Ремонт или смяна на портове на Nokia 3.2
 • Ремонт на аудио жак на Nokia 3.2
 • Смяна на лентов кабел на Nokia 3.2
 • и други услуги

Разкодиране на Nokia 3.2 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Nokia 3.2 – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Nokia 3.2

Производител: Nokia
Модел: 3.2

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 3.2

Описание

Дизайн
Цялото тяло на Nokia 3.2 е изработено от пластмаса, като задната част е с гланцово покритие. Той е с размери 6,26 инча, като екранът е заобиколен от тънки рамки. Изключение е брадичката, която е по- дебела, за да побере логото на Nokia, отпечатано върху нея. Отгоре има капковиден прорез, съдържащ 5MP предна камера. Отзад е разположена 13MP камера, LED светкавица и кръгъл скенер за пръстови отпечатъци. От дясната страна са разположени бутона за захранване и клавишите за регулиране на звука. Бутонът за захранване е подчертан с бяла ивица и също така действа като LED светлина за известяване. От лявата страна са поставени слотовете за SIM и специален слот за micro SD, а малко по- долу- специален бутон на Google Assistant. Отгоре получавате микрофон и 3,5 мм жак за слушалки. В долната част можете да видите микрофон, решетка за високоговорители, а между тях е поставен микро USB портът за зареждане.

Дисплей
Nokia 3.2 има екран с размери 6,26 инча с резолюция 1520 x 720, което означава, че най-високото качество, което може да възпроизведе, е в HD. Екранът дава отлични ъгли на видимост и възпроизвеждането на цветовете е доста добро. Що се отнася до звука, високите тонове са налице, но средните и долните нива са изкривени. Задаването на максимална сила на звука също дори не запълва стаята. Вероятно бихте искали да свържете този смартфон към високоговорител, ако искате да усилите звука, който той произвежда.

Сервиз на Nokia във Варна

Камера
Устройството разполага с общо две камери- 5 MP селфи камера и 13 MP основна камера. Снимките, заснети от предната камера, изглеждат добре. Включването на режима за красота ще доведе до бледо изглеждащи селфита, които източват цвета от лицето, вместо обратното. Що се отнася до задната камера, снимките, направени в достатъчно и естествена светлина, са чудесни; налице са малките детайли и има острота на изображенията. Във видео, 3.2 може да снима до 1080.

Софтуер
Android One работи като операционната система на 3.2- това е един от най-големите акценти на смартфона. Няма много смартфони, работещи на системата Android One. Новоинсталираните приложения могат да бъдат намерени чрез плъзгане надясно на началния екран, но за всичко останало те са организирани в подреждане в стил чекмедже. Наличието на Android One като операционна система означава, че в Nokia 3.2 няма инсталирани приложения на трети страни или раздуващи програми; това, което получавате, е нова, чиста система за Android, която не е налична.

Сервиз на Nokia 3.2

Производителност
Qualcomm Snapdragon 429 захранва Nokia 3.2, като 2GB / 3GB RAM като опции. Използването на телефона за извършване на основни задачи като съобщения, четене, сърфиране в интернет и навигация през социалните медии е гладко изживяване. Биометрично, Nokia 3.2 има две възможности, скенер за пръстови отпечатъци и отключване с лице.

Свързаност и батерия
4G LTE, Wi-Fi и Bluetooth 4.2 присъстват в това устройство. Той също така има функция FM радио, ако искате да слушате местни станции. GPS също присъства и няма проблем при фиксирането на местоположенията на картата. В 3.2 обаче липсва сензор за жироскоп, така че AR приложенията и игрите не са възможни с този смартфон. Животът на батерията от 4000 mAh е добър, но е доста далеч от твърденията на Nokia за продължителност до 2 дни.

Ремонт на Nokia 3.2

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 3.2, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за nokia 3.2

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service