Сервиз на Nokia 1 - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

Сервиз на Nokia 1

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Nokia 1
 • Ремнт свързан със софтуера на Nokia 1
 • Смяна на букса на Nokia 1
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Nokia 1
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Nokia 1
 • Смяна на преден и заден панел на Nokia 1
 • Ремонт на входа за слушалките на Nokia 1
 • Ремонт или смяна на бутони на Nokia 1
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Nokia 1
 • Смяна на вибрация на Nokia 1
 • Ремонт или смяна на портове на Nokia 1
 • Ремонт на аудио жак на Nokia 1
 • Смяна на лентов кабел на Nokia 1
 • и други услуги

Разкодиране на Nokia 1 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Nokia 1 – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Nokia 1

Производител: Nokia
Модел: 1

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 1

Описание

Моделът Nokia 1 е много приличен, като устройство, за ценовия сегмент, в който попада.

Дизайн

Може да се твърди, че един от плюсовите при телефон от този ранг е това че притежава слушалки и възможност за разговори през тях. Под капака разполага със слот за nano Sim карта и micro SD слот. Плюс също при апарата е че въпреки че е с ниска мощност, батерията е сменяема, което ни дава възможност при изтощаване да си поставим безпроблемно и собственоръчно нова такава. От горната част е жакът за слушалки, а от долната – micro USB портът. В дясната страна са позиционирани бутонът за регулиране на звука и бутонът за включване/изключване на апарата. На задният панел са позиционирани единичен високоговорител, LED светкавица и основната камера. На предният панел – селфи камерата, микрофон и светлината, която показва наличието на известия. Размерите на устройството са 133,6*67,8*9,5мм, а то е изготвено от пластмаса. Заключването на телефона не е особено надеждно. Можете да ползвате парола за по-голяма сигурност. За съжаление, той не разполага със сензор за пръстови отпечатъци и система за лицево разпознаване.

Сервиз на Nokia във Варна

Дисплей

Дисплеят е 4,5-инчов, IPS LCD, с резолюция 480*854 и съотношение на страните 16:9. Размерът на екрана се доближава като големина много до този на Iphone X.

Процесор

Процесорът е четириядрен 1,1GHz Cortex-A53, с графичен ускорител Mali-T720MP1, а операционната система  е Android 8.1 Oreo. Вградената памет е 8GB, a оперативната – 1GB RAM. Като конфигурация приложенията и менюто като цяло са добре позиционирани. Разполага със спецификата Google Assistant. Приложенията се зареждат скоростно, без забавяния.

Сервиз на Nokia 1 

Камера

Основната камера е с 5mp-ов сензор, а предната – с 2mp-ов. Заснетите кадри са с приличен вид като се има предвид с какви сензори разполагат. Цветовото предаване е добро, както и това че има LED светкавица до основната камера е плюс при заснемането на снимки при слаба осветеност.

Ремонт на Nokia 1

Батерия

Батерията е сменяема с капацитет 2150mAh. Издържа до 9 часа време за разговори и до 53 часа възпроизвеждане на музика. Зарежда се чрез micro USB кабел, който е стандартен. Поддържа се и технология за бързо зареждане.

Цена

По отношение на операционна система и производителност, е наистина впечатляващо какво може да предложи апарата, при положение че попада в ниския ценови клас.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 1, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за nokia 1

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service