Сервиз на Nokia 7.1 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Nokia 7.1

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Nokia 7.1

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Nokia 7.1
 • Ремнт свързан със софтуера на Nokia 7.1
 • Смяна на букса на Nokia 7.1
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Nokia 7.1
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Nokia 7.1
 • Смяна на преден и заден панел на Nokia 7.1
 • Ремонт на входа за слушалките на Nokia 7.1
 • Ремонт или смяна на бутони на Nokia 7.1
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Nokia 7.1
 • Смяна на вибрация на Nokia 7.1
 • Ремонт или смяна на портове на Nokia 7.1
 • Ремонт на аудио жак на Nokia 7.1
 • Смяна на лентов кабел на Nokia 7.1
 • и други услуги

Разкодиране на Nokia 7.1 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Nokia 7.1 – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Nokia 7.1

Производител: Nokia
Модел: 7.1

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 7.1

Описание

Плюсовете на модела са че дисплеят е с богати и остри цветове, процесорът поддържа функционални приложения и интересни игри. Актуализациите са навременни и скоростни, благодарение на операционната система Android One. Като недостатъци могат да се отбележат че настройките за цветовете не са гъвкави, говорителя е не чак толкова мощен и захватът на устройството с една ръка не е много комфортен.

Сервиз на Nokia във Варна

Дизайн

Размерите на устройството са 149,7*71,2*8мм и тежест 160гр. Предният и задният панел са стъклени, а рамките – алуминиеви и незаоблени в краищата. Цветовите нюанси, в които се предлага модела са Gloss midnight blue и Gloss steel.

Дисплей

Дисплеят е 5,84-инчов, с резолюция 1080*2280 пиксела, със съотношение на страните 19:9, IPS LCD и Gorilla Glass 3 защита. Като изключим факта че като специфики, екранът не е в цялостно отношение издържан, това че заема почти целият преден панел, го прави от модерно и престижно изглеждащите смартфони. Дисплеят е отчетлив, наситен, с голяма резолюция. Цветовете не са толкова живи и богати. Нормално е да не се открояват тук плюсовете на OLED дисплея и все пак изглежда много добре, и може да обхване много на брой изображения едновременно.

Сервиз на Nokia 7.1

Процесор

Операционната система е Android 8.1 (Oreo). Процесорът е осемядрен 1,8GHz Kryo 260 и графичен ускорител Adreno 509. Не разполага с micro SD слот, с използването на който можете да увеличите паметта до 400GB. Основната памет може да бъде 64GB и 32GB, а оперативната памет – 4 и 3GB RAM. Има леко забавяне при зареждане на приложенията. Огромно предимство на модела е че е част от програмата Google One на Google. Това гарантира софтуерни актуализации и сигурност в рамките на няколко години.

Ремонт на Nokia 7.1

Камера

Основната камера е двойна с 12mp-ов сензор с f/1.8 бленда и 5mp-ов сензор с f/2.4 бленда.  Предната камера е с 8mp-ов сензор с f/2.0 бленда. Видеата, които могат да бъдат записвани, посредством двете камери са 1080р с 30 кадъра/секунда.

Батерия

Батерията е с капацитет 3060mAh. Разполага с технология за бързо зареждане. Можете да разговаряте 19 ч. при пълен заряд на батерията.

Цена

Попада в ниския ценови сегмент и впечатлява с продължителността на живота на батерията, с мощния процесор и с елегантния дизайн на дисплея.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 7.1, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за nokia 7.1

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service