Сервиз на Nokia 6.1 Plus (X6) - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Nokia 6.1 Plus (X6)

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Nokia 6.1 Plus (X6)

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремнт свързан със софтуера на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Смяна на букса на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Смяна на преден и заден панел на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремонт на входа за слушалките на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремонт или смяна на бутони на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Смяна на вибрация на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремонт или смяна на портове на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Ремонт на аудио жак на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • Смяна на лентов кабел на Nokia 6.1 Plus (X6)
 • и други услуги

Разкодиране на Nokia 6.1 Plus (X6) – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Nokia 6.1 Plus (X6) – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Nokia 6.1 Plus (X6)

Производител: Nokia
Модел: 6.1 Plus (X6)

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 6.1 Plus (X6)

Описание

Дизайн

Размерите на устройството са 147,2*71*8мм с тежест 151гр. Корпусът е алуминиев, предният и задният панел са стъклени и със защита Gorilla Glass 3. Цветовите нюанси, в които се предлага са черен, син и бял. Разполага с 3,5мм жак за слушалки, високоговорител и USB-C порт от горната страна на апарата. Качеството на звука е напълно приемливо, според факта че телефона попада в средния ценови клас. Тъй като гърбът е стъклен, за съжаление по него остават пръстови отпечатъци, което е пренебрежим недостатък. Скенерът за пръстови отпечатъци е позициониран на гърба на телефона точно под двойната задна камера. Много удобен при захват с една ръка.

Сервиз на Nokia във Варна

Дисплей

Дисплеят е 5,8-инчов, IPS LCD, с резолюция 1080*2280 пиксела и съотношение на страните 19:9. Има позициониран notch в горната част на екрана. Интересното е че логото на компанията е разположено в долната част на екрана, което е интересно решение при положение че в други случаи то се намира на гърба на апарата. Качеството на цветовете е добро и цветопредаването също. Изображенията са наситени, жизнени и дълбочинни.

Сервиз на Nokia 6.1 Plus (X6)

Процесор

Работи с операционна система Android 8.1 (Oreo). Процесорът е осемядрен 1,8GHz Kryo 260 с графичен ускорител Adreno 509. Разполага с със слот за micro SD карта, която може да увеличи паметта до 400GB. Възможностите за комбинациите памет са 64GB с 4/6GB RAM или 32GB с 4GB RAM. Телефонът бързо зарежда приложенията си, а самото му навигиране е изключително улеснено като цяло. Благодарение на чипсетът може да се възпроизвеждат интензивни в графично отношение игри. Можете да задействате/изключите notch-а, позициониран в горната част на дисплея. Качеството на звука и безжичните връзки на апарата са добри. Ценното е е че има и микрофон, който е разположен от горната част на устройството, което го прави практически незаглушим.

Ремонт на Nokia 6.1 Plus (X6)

Камера

Основната камера е двойна с 16mp-ов сензор с бленда f/2.0 и 5mp-ов сензор с бленда f/2.4. Видеата са 2160р и 1080р с 30 кадъра/секунда. Снимките са с добро качество. През деня заснетите кадри са страхотни, независимо от околната среда. Качеството на заснетите кадри е добро независимо от осветеността. При фокусирането се наблюдават леки несъответствия, но се разчита на това че при софтуерния ъпдейт, то ще се подобри. Разполага с режима „bothie”, който дава възвожност за едновременното заснимане на снимка/видеоклип, посредством предната и задната камера, и комплицирането им в един файл. Друг режим, с който може да се похвали модела е режимът за разкрасяване, също така могат да се добавят стикери.

Предната камера е 16mp-ова с бленда f/2.0. Видеоклиповете, които можете да записвате са 1080р с 30 кадъра/секунда. Режимите, които са заложени са портретен режим и “bokeh” режима.

Батерия

Капацитетът на батерията е 3060mAh. Продължителността на живота е от 5 до 6 часа при интензивно използване и натоварване. Разполага със систмеа за бързо зареждане – за приблизителон 30 мин., батерията се зарежда на 50%.

Цена

Моделът е едно амбициозно попълнение при  бюджетните телефони на компанията Nokia. 6.1 Plus e един от най-добрите апарати в ценовия клас, в който попада.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 6.1 Plus (X6), за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за nokia 6.1 Plus (X6)

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service