Сервиз на Nokia 3.1 - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

Сервиз на Nokia 3.1

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Nokia 3.1
 • Ремнт свързан със софтуера на Nokia 3.1
 • Смяна на букса на Nokia 3.1
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Nokia 3.1
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Nokia 3.1
 • Смяна на преден и заден панел на Nokia 3.1
 • Ремонт на входа за слушалките на Nokia 3.1
 • Ремонт или смяна на бутони на Nokia 3.1
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Nokia 3.1
 • Смяна на вибрация на Nokia 3.1
 • Ремонт или смяна на портове на Nokia 3.1
 • Ремонт на аудио жак на Nokia 3.1
 • Смяна на лентов кабел на Nokia 3.1
 • и други услуги

Разкодиране на Nokia 3.1 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Nokia 3.1 – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Nokia 3.1

Производител: Nokia
Модел: 3.1

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Nokia 3.1

Описание

Дизайн

Nokia 3.1 впечатлява с модерната си визия. Корпусът е с фини извивки, а ръбовете са диамантено-шлифовани. Задният панел е извит и пластмасов, а дисплеят е защитен с Corning Gorilla Glass. При захват в ръката, устройството се усеща много приятно и комфортно. Размерът на устройството е 146,3*68,7*8,7мм, а тежестта е 138,3гр.

Дисплей

Дисплеят е 5,2-инчов, IPS LCD, с резолюция 720*1440 пиксела, със съотношение на страните 18:9. Това че качеството на видимостта не зависи от ъгъла на наблюдаване и това „е притежава впечатляващи настройки за яркост надминава очакванията дори и на любителите на марката.

Сервиз на Nokia във Варна

Процесор

Операционната система, която е заложена е Android 8.0 (Oreo). Процесорът е осемядрен с чипсет Mediatek MT6750 и графичен ускорител Mali-T860MP2. Възможностите за вградена памет – 32GB и 16GB, а за оперативна – 3 и 2GB RAM. Разполага със слот за micro SD карти, чрез който могат да се увеличи хранилището за паметта до 256GB. Разполага с най-новите актуализации за сигурност и бива защитен много надеждно. Хардуерните настройки са издържани. Има 3,5мм жак за слушалки, който способства използването на приложението „FM радио”. Говорителят е достатъчно мощен и звукопредаването е добро като цяло. Bluetooth връзката е много надеждна, а това е значително изненадващо за телефон, попадащ в ниския ценови сегмент.

Сервиз на Nokia 3.1 

Камера

Основната камера е с 13mp-ов сензор с бленда f/2.0, автомичен фокус, LED светкавица, режим HDR и режим Panorama. Видеоклиповете, които можете да запишете са с 1080р и 30 кадъра/секунда. Работи много добре при различни нива на осветеност. Цветопредаването е издържано, цветовете са ясни, контрастни, дълбочинни  и жизнени.

Предната камера е с 8mp-ов сензор и бленда f/2.0. Видеата са с 720р и 30 кадъра/секунда. Благодарение на широкоъгълния обектив с 84,6 градуса обхват на зрителното поле заснима възможно повече обекти.

Ремонт на Nokia 3.1

Батерия

Батерията е несменяема, с капацитет 2990mAh. Издържа до 18 часа време за разговори и до 84 часа възпроизвеждане на музика. Продължителността на живота на батерията е дълга. При тестове с апарата е установено, че при интензивно ползване на устройството, то издържа приблизително цял ден.

Цена

Попада в ниския ценови сегмент, но отговария на технологиите, спецификациите, дългия живот на батерията и мощността на процесора, на апарати, които са по-скъпи. Моделът е желан и предпочитан на пазара на смартфони.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Nokia 3.1, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за nokia 3.1

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service