Сервиз на Realme 7 Pro - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Realme 7 Pro

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Realme 7 Pro
 • смяна на дисплей + touchscreen на Realme 7 Pro
 • смяна на USB-конектор на Realme 7 Pro
 • смяна на батерия на Realme 7 Pro
 • смяна на аудио жак на Realme 7 Pro
 • смяна на микрофон на Realme 7 Pro
 • смяна на слушалка на Realme 7 Pro
 • смяна на високоговорител на Realme 7 Pro
 • смяна на заден гръб/капак на Realme 7 Pro
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Realme 7 Pro
 • подмяна на основна платка на Realme 7 Pro
 • ремонт по основна платка на Realme 7 Pro
 • сушене/почистване след намокряне на Realme 7 Pro

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Realme 7 Pro
 • премахване на passcode на Realme 7 Pro
 • отключване на gmail-account на Realme 7 Pro
 • разкодиране (отключване от оператор) на Realme 7 Pro
 • премахване на samsung account на Realme 7 Pro

Разкодиране на Realme 7 Pro 7

Тест, диагностика и профилактика на Realme 7 Pro – ЦЕНА 15лв.

Realme 7 Pro

Производител: Realme
Модел: 7 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Realme 7 Pro

Сервиз на Realme 7 Pro Варна

Описание

Дизайн
Realme 7 Pro е с 6,4-инчов Super AMOLED дисплей. В горния ляв ъгъл на дисплея има отвор за предната му камера, а в горната част се намира високоговорител. Отдясно е бутона за захранване, докато отляво се намират бутоните за ниво на звука и слот за 3 карти. В долната част са неговият първичен микрофон, високоговорител, 3,5 мм аудио порт и USB Type-C порт. В ръцете, Realme 7 Pro се чувства солиден и здрав. Извитите страни го правят удобен за държане.

Дисплей и аудио
AMOLED панела на устройството е страхотен. Той излъчва ярки и живи цветове, а черните също изглеждат дълбоки. Ако искате да подобрите качеството на дисплея още повече, в настройките можете да настроите цветния режим на ярък или брилянтен. Можете също да включите OSIE Vision Effect, който използва изкуствен интелект, за да подобри цветовете и качеството на картината за поддържаните приложения. Що се отнася до аудиото, той се предлага с двойни стерео високоговорители с поддръжка на Dolby Atmos. Звукът е отличен, като се има предвид, че това е устройство от среден клас. Аудиото е ясно и може да стане силно силно в малка стая. Плюс това, винаги оценяваме възможността за кабелни слушалки, така че можете да се възползвате и от неговия 3,5 мм аудио порт.

Сервиз на Realme 7 Pro Варна

Камера
Realme 7 Pro разполага с четворна задна камера, състояща се от 64MP Sony IMX682 F1.8 (първичен сензор), 8MP F2.3 (ултра-широк), 2MP F2.4 (черно-бяло) и 2MP F2.4 (макро обектив). Селфи камерата е 32MP. Снимките направени от задните камери, имат точни цветове, чудесен динамичен обхват и значително количество детайли, особено когато се възползвате от 64MP обектива. Стандартният режим дава ефект на дълбочина, което е хубаво и можете да включите цветния бутон Dazzle AI, за да получите по-усилени цветове. Нощният режим е впечатляващ. Снимките са с минимален шум, добро осветление и забележимо остри детайли. Кадрите заснети с предната камера изглеждат естествени, остри и има леко изглаждане на кожата. Можете да записвате видеоклипове до 4K при 30fps, както и 1080p до 60fps. Също така има ултра стабилен режим за стабилизация и ултра нощен режим, когато имате нужда от него.

Сервиз на Realme 7 Pro Варна

Потребителски интерфейс

Realme 7 Pro работи на Realme UI, базиран на Android 10. Потребителският интерфейс e изчистен и персонализиран, също е лесен за използване и навигация. Има системни цветове, анимации, нови тапети и персонализиране на икони. Някои от неговите функции включват Dual Mode Music Share, Smart Sidebar, Riding Mode, Game Space (за оптимизиране на игралното изживяване), Screen-Off Display, предотвратяване на измами, Private Space и Dark Mode, наред с други. Има опция за чекмедже за приложения и можете да навигирате с виртуални бутони или с жестове с плъзгане – каквото предпочитате. Получаваме обичайните предварително инсталирани приложения на Google и някои собствени инструменти на Realme, включително File Manager и Phone Manager. От 128 GB място за съхранение получаваме използваеми памет от 110 GB, които можете допълнително да разширите чрез microSD карта.

Сервиз на Realme 7 Pro Варна

Производителност и сигурност

Realme 7 Pro също се захранва от Qualcomm Snapdragon 720G, съчетан с Adreno 618 GPU и 8GB RAM. Без съмнение производителността е бърза и приложенията стартират бързо. Той се справя много добре с игрите и многозадачността е бриз. За сигурност и биометрични данни има вграден скенер за пръстови отпечатъци и разпознаване на лица. И двете са бързи и точни.

Сервиз на Realme 7 Pro Варна

Свързаност и батерия

Realme 7 Pro се предлага с обичайните функции за свързване като WiFi, Bluetooth, GPS и 4G LTE. Батерията е с капацитет от 4500 mAh и разполага с бързо зареждане SuperDart с мощност 65 W. За да достигнете от 0% до 30 % отнема 20 минути, а от напълно празен заряд до пълен 50 минути.

Сервиз на Realme 7 Pro Варна

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Realme 7 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Realme 7 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service