Сервиз на Realme 6i - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Realme 6i

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Realme 6i
 • смяна на дисплей + touchscreen на Realme 6i
 • смяна на USB-конектор на Realme 6i
 • смяна на батерия на Realme 6i
 • смяна на аудио жак на Realme 6i
 • смяна на микрофон на Realme 6i
 • смяна на слушалка на Realme 6i
 • смяна на високоговорител на Realme 6i
 • смяна на заден гръб/капак на Realme 6i
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Realme 6i
 • подмяна на основна платка на Realme 6i
 • ремонт по основна платка на Realme 6i
 • сушене/почистване след намокряне на Realme 6i

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Realme 6i
 • премахване на passcode на Realme 6i
 • отключване на gmail-account на Realme 6i
 • разкодиране (отключване от оператор) на Realme 6i
 • премахване на samsung account на Realme 6i

Разкодиране на Realme 6i

Тест, диагностика и профилактика на Realme 6i – ЦЕНА 15лв.

Realme 6i

Производител: Realme
Модел: 6i

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Realme 6i

Описание

Сервиз на Realme 6i Варна

Дизайн

Това е доста голямо устройство с размер от 6.5 инча. Има известна тежест, вероятно поради масивната батерия, но все пак е удобен за държане благодарение на извитите страни и матовото покритие на гърба. Гърбът на Realme 6i е дело на японския индустриален дизайнер Наото Фукасава. Отзад са четириъгълният модул на задната камера, LED светкавицата и капацитивният скенер за пръстови отпечатъци. В предната част получаваме доста тънки рамки отстрани с по-дебел долен панел. Този модел залага на капковиден прорез в който са разположени предната камера и високоговорител за повикване. От лявата страна имаме контролите за сила на звука и двоен слот за карти плюс специален слот за microSD. Вдясно е самотния бутон за захранване. Придвижвайки се надолу, получаваме жак за слушалки, микрофон, USB Type-C порт и високоговорител. Хубаво е най-накрая да видим, че USB-C вече е стандартен за повечето устройства от начално ниво, както и факта, че има жак за слушалки.

Сервиз на Realme 6i Варна

Дисплей

Realme 6i има 6,5-инчов IPS дисплей с резолюция 1600 x 720. Това е доста малко на хартия. Това обаче не е притеснително за редовна ежедневна употреба. Не печели награди за дисплеи, но е достатъчно текстът да изглежда отчетлив, цветовете са красиви и живи, а ъглите на гледане са широки. Общата яркост също е доста добра, тъй като е жизнеспособна за използване на открито при около 90-100% яркост.

Сервиз на Realme 6i Варна

Камера
Realme 6i се предлага с четири задни камери. Това са 48MP първичен сензор, 8MP ултраширокоформатен, 2MP макро обектив и 2MP сензор за дълбочина. Качеството от основната задна камера е добро като предоставя достатъчно количество детайли със стандартния автоматичен режим при добро осветление – нещо, което може да се подобри още повече, като се използва 48MP режим. Със специален сензор за дълбочина, портретни снимки имат добро разделяне на обект-фон, дори и при нечовешки модели. Ултраширокият обектив има доста голямо зрително поле и не е далеч по отношение на качеството от основната задна камера. Специалният макро обектив е страхотен за игра, тъй като можете да влезете в повърхността на обекта, като същевременно останете на фокус. Проверявайки 16-мегапикселовата предна камера, по подразбиране има доста силен ефект в режим на разкрасяване. Селфитата имат точното количество детайли и тоновете на кожата изглеждат съвсем естествено.

Сервиз на Realme 6i Варна

Софтуер

Realme 6i работи с Realme UI базиран на Android 10. Той има чекмедже за приложения и се предлага с много страхотни функции като персонализиране на икони, тъмен режим в цялата система, вграден запис на екрана и странична лента за бързи инструменти. На устройството има предварително инсталирани, включително частни и някои от Google. От 128 GB от вътрешното хранилище около 103,55 GB са използваеми. 6i има специален слот за microSD карта, в случай че имате нужда от допълнително място за вашите файлове.

Ремонт на Realme 6i

Процесор
Процесорът на Realme 6i е чипсет MediaTek Helio G80 с графичен процесор Mali-G52 MC2 с 3GB / 4GB RAM и 64GB / 128GB място за съхранение. Цялостната производителност е страхотна, особено за такъв достъпен телефон. С лекота ще можете да стартирате интензивни приложения, а 4GB RAM ще позволят добър мултитаскинг. GPU производителността е умерена, но можете да играете почти всяка игра, тежка за графики, с добра честота на кадрите.

Сервиз на Realme 6i Варна

Батерия
За захранване Realme 6i се предлага с Li-Po батерия с 5000 mAh с поддръжка за 18W бързо зареждане. Това е отличен капацитет, който с екрана с ниска разделителна способност и енергоефективния чипсет може да осигури повече от един ден на умерено използване. В стандартен тест за видео цикъл (1080p mp4 видео в цикъл, 50% яркост, 0% обем, включен самолетен режим) Realme 6i продължи 21 часа и 11 минути възпроизвеждане.

Сервиз на Realme 6i Варна

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Realme 6i, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Realme 6i

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service