Сервиз на Realme 6 Pro - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Realme 6 Pro

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Realme 6 Pro
 • смяна на дисплей + touchscreen на Realme 6 Pro
 • смяна на USB-конектор на Realme 6 Pro
 • смяна на батерия на Realme 6 Pro
 • смяна на аудио жак на Realme 6 Pro
 • смяна на микрофон на Realme 6 Pro
 • смяна на слушалка на Realme 6 Pro
 • смяна на високоговорител на Realme 6 Pro
 • смяна на заден гръб/капак на Realme 6 Pro
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Realme 6 Pro
 • подмяна на основна платка на Realme 6 Pro
 • ремонт по основна платка на Realme 6 Pro
 • сушене/почистване след намокряне на Realme 6 Pro

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Realme 6 Pro
 • премахване на passcode на Realme 6 Pro
 • отключване на gmail-account на Realme 6 Pro
 • разкодиране (отключване от оператор) на Realme 6 Pro
 • премахване на samsung account на Realme 6 Pro

Разкодиране на Realme 6 Pro – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Realme 6 Pro – ЦЕНА 15лв.

Realme 6 Pro

Производител: Realme
Модел: 6 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Realme 6 Pro

Описание

Сервиз на Realme 6 Pro Варна

Дизайн

Realme 6 Pro има първокласен външен вид и усещане, благодарение на страхотния мълниеносен дизайн отзад. Краищата са извити към страните, a рамките около дисплея са тънки. Той е сравнително голям и достига 6,6 инча, съвсем малко по- голям от не Pro версията на модела. Той също така идва с дупка с двойна камера. Предният панел е защитен от Corning Gorilla Glass 5. В лявата страна се помещава троен слот за карти. Устройството поддържа две nanoSIM карти и една microSD карта, което е хубаво. Отново отляво са поставени и контролите за сила на звука. Вдясно имаме бутона за захранване, който служи и като скенер за пръстови отпечатъци, а долната част има жак за слушалки, първичен микрофон, USB-C порт и високоговорител. Отзад е точно толкова защитен, колкото и отпред, благодарение на използването на стъкло Gorilla Glass 5 там се намира ще четворната камера и LED светкавицата.

Сервиз на Realme 6 Pro Варна

Дисплей

Преминавайки към дисплея, получаваме 6,6-инчов IPS LCD панел с резолюция 2400 x 1080 или равен на 399ppi. Цветовете са хубави и живи, ъглите на гледане са добри, яркостта също е на ниво. Подобно на Realme 6, дисплеят на Pro също се предлага с плавна честота на опресняване от 90 Hz което прави използването на Realme 6 Pro приятно. Превъртането през потребителския интерфейс или социалните медии е много гладко.

Сервиз на Realme 6 Pro Варна

Камера

Realme 6 Pro се предлага с четири задни камери – 64MP основна, 8MP ултраширока, 12MP телефото и 2MP макро обектив. Тази конфигурация е гъвкава и дава възможност за красиви снимки в почти всяка ситуация.Цветовете са красиви и живи с остри детайли, ултраширокият обектив дава страхотно зрително поле. Снимките при слаба светлина също са силна страна за Realme 6 Pro. Нощният режим също е доста добър, изравнява експозицията и вдига сенките, като същевременно намалява шума. За селфита Realme 6 Pro се предлага с две камери отпред – 16MP основна и 8MP ултраширока. Отново гъвкавостта е ключова тук, но не разочарова и при предоставянето на подробни селфита с подходящи тонове на кожата. А за видео можете да снимате до 4K при 30 кадъра в секунда – качеството, точно както снимките от основната задна камера, е отлично, както се очаква.

Интерфейс и памет

Потребителският интерфейс Realme UI е базиран на Android 10. Това е чист и красив потребителски интерфейс, който е лесен за навигация. Той има най-новите функции като системни цветове, анимации, нови тапети, персонализиране на икони, Споделяне на музика в двоен режим, Интелигентна странична лента, Игрово пространство, Екранен дисплей, Предотвратяване на измами, Частно пространство и Тъмен режим. Предварително инсталираните приложения включват стандартния пакет на Google, както и някои собствени инструменти на Realme, включително File Manager и Phone Manager. Що се отнася до съхранението, Realme предлага опцията от 128 GB с използваемо пространство от 104,33 GB. Можете допълнително да разширите паметта със слот за microSD карта чрез специалния слот за microSD карта.

Сервиз на Realme 6 Pro Варна

Процесор

Можете да разчитате на бърз осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 720G в комбинация с графичен процесор Adreno 618. За RAM има само една опция, която е 8GB. Тази настройка осигурява страхотна производителност, която е направена да бъде още по-гладка, когато се възползвате от честотата на опресняване от 90 Hz. Snapdragon 720G и 8GB RAM могат да се справят с всяка задача, която зададете, без значение колко изискваща е тя. Това включва и игра на игри изискващи повече от процесора.

Сервиз на Realme 6 Pro Варна

Батерия

Realme 6 Pro има обичайните функции за свързване, включително Dual-SIM, 4G, WiFi и Bluetooth. Добре е, че Realme избра този път да използва USB-C. Що се отнася до батерията, Realme 6 Pro разполага с капацитет от 4300 mAh, което е чудесно, като се има предвид, че ще използвате този телефон за правене на много снимки и игри. Батерията може лесно да ви издържи цял ден на умерена употреба. В теста на батерията PCMark Work 2.0 получава резултат от 13 часа и 1 минута – доста добър резултат. Зареждането отнема по-малко от час благодарение на 30W VOOC Flash Charge.

Сервиз на Realme 6 Pro Варна

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Realme 6 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Realme 6 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service