Сервиз на BlackBerry Q5

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на BlackBerry Q5

Смяна на LCD Дисплей за BlackBerry Q5

Разкодиране на BlackBerry Q5- ЦЕНА  лв.

Почистване на BlackBerry Q5- ЦЕНА лв.

Профилактика на BlackBerry Q5 – ЦЕНА лв.

.

Сервиз на BlackBerry Q5

И така, днес сме решили отново да разгледаме един бюджетен модел, който е плот на усилията на специалистите от компанията BlackBerry. Този смартфон е уникален с това, че има QWERTY клавиатура, но и с множеството си функции, а също така добри технически параметри за своя клас.

След като попадна в ръцете ни мобилен телефон BlackBerry Q5 цена, останахме наистина удивени от това, което ни предлага той – отлична камера, удобна клавиатура за текстови съобщения, бърз процесор, наличие на силна спомагателна камера и множество други подобрения в сравнение с предшественика му BlackBerry Q4.

Размерите на новото бижу на мобилните технологии са височина 120 мм, ширина 66 мм и дебелина 10,8 мм, като неговото тегло е равно само на 120 грама.

Нека сега да преминем към дисплея на модела и големина, която тук е равна на 3,1 инча.

Разделителната способност пък е 720 х 720 пиксела, като това прави 329 ppi за един инч, показател, който е висок за този клас мобилни телефони. Именно благодарение на това, картината е ясна и наистина много контрастна. Технологията на дисплея е IPS LCD и може да ни радва с 16 милиона цветови оттенъка.

Към допълнителните функции на модел BlackBerry Q5 ще добавим наличието на мултитъч, сензорите за светлина и близост.  Нюансите, в които той се предлага на пазара са три или червено, черно и бяло. Така ще можете да го персонализирате и да изберете този цвят на панела, който най-много Ви допада.

Камерите, с които ни радва смартфон BlackBerry Q5 са две на брой. Фронталната за видеоразговори е с еквивалент от 2 мегапиксела, а основната е цели пет. Ще можете да използвате и мощната LED светкавица, за да са още по-ясни и чисти снимките, дори ако светлината не е добра. Ако пък сте решили да снимате видеота, тогава те ще са с качество на картината HD, разделителна способност 1920 х 1080 p и до 30 кадъра за една секунда. Сред екстрите, които намираме тук са автоматичен фокус, стабилизиране на изображението и много други.

Операционната система, под която работи смартфон BlackBerry Q5 е BlackBerry, а процесора, с който се задвижва всичко е двуядрен Qualcomm Snapdragon. Неговата тактова честота се равнява на 1,2 GHz.

Вградената памет, която виждаме при този модел смартфон BlackBerry Q5 е 8 GB,  а оперативната е равна на 2 GB. Мястото, където можете да съхранявате вашите снимки и други файлове може да се увеличи, ако имате нужда с до + 64 GB. Батерията е стандартна Li-Ion и има работен капацитет от 2180 mAh.

Днешното ни ревю е към своя край, но не се отчайвайте, ако сте почитатели на технологиите и модерните джаджи. Ние ще се върнем пак, за да Ви разкажем за още атрактивни и ефектни смартфони, какъвто е и мобилен телефон BlackBerry Q5. 

Можете да го поръчате на ниска цена при нас в Онлайн магазин за GSM и аксесоари с 2г гаранция и възможност за безплатна доставка!

Сервиз Skyfon – гр. Варна поддържа в наличност всички резервни части за  BlackBerry Q5

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.