Сервиз на Blackberry Keyone - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Blackberry Keyone

 

 

 

Сервиз на Blackberry Keyone

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Blackberry Keyone
 • смяна на високоговорител на Blackberry Keyone
 • смяна на микрофон на Blackberry Keyone
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Blackberry Keyone
 • Смяна на Клавиатурна платка на Blackberry Keyone
 • Смяна на Звънец на Blackberry Keyone
 • Смяна на Лентов кабел на Blackberry Keyone
 • Смяна на Камера на Blackberry Keyone
 • Смяна на Капак батерия на Blackberry Keyone
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Blackberry Keyone
 • Отключване на Blackberry Keyone
 • и други услуги

Разкодиране на Blackberry Keyone – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Blackberry Keyone – ЦЕНА 15лв.

Blackberry Keyone

Производител: Blackberry
Модел: Blackberry Keyone

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Blackberry Keyone

Описание

BlackBerry KeyOne е сложно изглеждащ смартфон, който възкресява физическата клавиатура в съвременната ера на Android. Нейната тактическа QWERTY клавиатура предлага доза носталгия, докато нейният интелигентен и сигурен софтуер дава на компаниите спокойствие. Просто знайте, че спецификациите от средния клас ще ви донесат само досега и възможностите за забавление ще накарат този BlackBerry да се почувства така, сякаш часовникът излиза на 5pm, когато става въпрос за забавните неща.

ПЛЮСОВЕ
Физическа клавиатура
Изтънчен дизайн от висок клас
Интелигентен и сигурен софтуер

МИНУСИ
Не е страхотен за забавление
Цифров чипсет на средния диапазон
Без двойна SIM или двоен високоговорител

Сервиз на Blackberry във Варна

BlackBerry KeyOne е последната история на завръщането на смартфоните от 2017 г., дори ако компанията зад нея наистина е само китайската TCL комуникация.

Той е известен като най-сигурният телефон с Android, предварително зареден с интелигентен мобилен софтуер на корпоративно ниво и най-накрая предоставя физическа клавиатура от старата школа в съвременен дизайн от неръждаема стомана и изкуствена кожа.

Има изцяло черен модел (наречен “Black Edition”), с малко повече RAM и вътрешно хранилище за зареждане.

Това е преоткритото BlackBerry за всички, които са напълно решени да възстановят клавиатурата и BlackBerry Messenger. Тя работи чудесно за писане, след като отново свикнете с клавишите. Всъщност е по-точна при писането с нея в сравнение с използването на клавиатурата на екрана.

Сервиз на Blackberry Keyone

Екранът е ярък и колоритен, но докато съотношението си 3: 2 е чудесно за гледане на имейли, то ви оставя с черни ленти на всички видеоклипове 16: 9. Това прави филмите да изглеждат много малки. 

Той заема спецификации на камерата от други най-високи телефони, с 12-мегапикселов сензор точно от Google Pixel. Снимките са добри, въпреки че споделените спецификации са само до този момент: не разполагат със същия софтуерен софтуер за стабилизиране на изображението на камерата.

BlackBerry KeyOne е очевидно телефон с Android, който има продуктивност. Той работи и като забавление, но това не е най-доброто в него. Разбира се, той няма най-бързия чипсет и фантастичен нов дисплей, но това е един от най-добрите телефони, които ви помагат да управлявате ежедневните задачи и ще продължите целия ден с живот на батерията, който продължава повече от 24 часа.

Това, което му липсва в най-добрите вътрешни спецификации на чипове, се опитва да компенсира с уникални функции като сложен софтуер и физическа клавиатура. Това е компромис, който го прави леко по-евтин.

Дали този нов телефон BlackBerry има достатъчно предимство, за да ви привлече обратно от вашата клавиатура на екрана?

Ремонт на Blackberry Keyone

Неговият 4.5-инчов Full HD екран, една трета от телефона се заема от не-екранни части: клавиатура, капацитивни бутони и предна камера.

Чувства се като 5,5-инчов дисплей, благодарение на познатата му 3-инчова ширина. Всичко по-високо ще направи това вече 180 грама телефона да се чувствате най-тежки, когато държите долната част на клавиатурата.

Екран, който е ярък, цветен и ви дава по-полезно пространство благодарение на клавиатурата и движението, подобно на trackpad. За съжаление, не всяко приложение се приспособява към разделителна способност от 1620 x 1 080.

На тази цена включването на LCD, а не на по-пулсиращ и колоритен екран AMOLED, се чувства малко като ненужно намаляване на разходите, особено за по-престижното Black Edition.

Ще се сблъскате с проблеми със съотношението 3: 2 на дневна база. Всички видеоклипове с формат 16: 9 се чувстват изключително малки с горни и долни черни ленти. Snapchats и Instagram Stories също са отрязани, но за типа на потребителя към който е насочен KeyOne е малко вероятно да има значение твърде много.

Добра новина, е че повечето приложения за производителност и интерактивни игри се адаптират към размера. Ще откриете мултитаскинг на отделен екран благодарение на Android 7.1 Nougat.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Blackberry Keyone, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blackberry Keyone

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.