Сервиз на Blackberry Key2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Blackberry Key2

 

 

 

Сервиз на Blackberry Key2

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Blackberry Key2
 • смяна на високоговорител на Blackberry Key2
 • смяна на микрофон на Blackberry Key2
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Blackberry Key2
 • Смяна на Клавиатурна платка на Blackberry Key2
 • Смяна на Звънец на Blackberry Key2
 • Смяна на Лентов кабел на Blackberry Key2
 • Смяна на Камера на Blackberry Key2
 • Смяна на Капак батерия на Blackberry Key2
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Blackberry Key2
 • Отключване на Blackberry Key2
 • и други услуги

Разкодиране на Blackberry Key2 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Blackberry Key2 – ЦЕНА 15лв.

Blackberry Key2

Производител: Blackberry
Модел: Blackberry Key2

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Blackberry Key2

Описание

Когато BlackBerry стартира KeyOne миналата година, смартфон с Android с физическа клавиатура, той изигра носталгия, за да спечели отново стари фенове на BlackBerry. С неговия наследник – BlackBerry Key2 – марката потвърди, че физическите клавиатури имат място в текущия ни смартфонски пейзаж и се стремят към клиентите на Samsung и Apple. Има добри причини да обмислите превключването: BlackBerry е усъвършенствал клавиатурата, дизайна и изграждането на качеството на Key2, като в същото време е верен на обещанието си за сигурност, поверителност и дълъг живот на батерията.

За да бъде ясно, това е TCL Communications, което прави устройствата сега и лицензират марката BlackBerry Mobile, въпреки че BlackBerry Limited в Канада все още обработва софтуера и актуализациите за сигурност. 

Телефонът е малко по-висок от предшественика си, но е с 1 мм по-тънък и с 12 грама по-лек. Той е много по-удобен в ръката и по-лесно се захваща благодарение на плоските ръбове, които също са скосени. Утилитарният дизайн отстранява всички ненужни пухчета, оставяйки само най-важните елементи за елегантен външен вид.

Сервиз на Blackberry във Варна

4.5-инчовият екран се приближава малко и рамките около дисплея се свиват, което дава на Key2 малко по-съвременен вид. Все още ще намерите капацитивни навигационни контроли за Android под екрана, но всички други бутони на телефона вече са на десния край – включително бутона за захранване и клавиша за удобство. Бутонът за захранване е текстуриран.

В долната част има порт за зареждане USB тип C, в който са заобиколени решетките на високоговорителите. Говорителят не става много силен, а музиката и видеоклиповете просто звучат средно. Лесно е да се блокира, когато държите телефона в режим на пейзаж, което се случва често и на други телефони с тонколони с долно разположение. За щастие, има слот за слушалки, които се доставят опаковани в кутията.

Сервиз на Blackberry Key2

Обратната страна на телефона не е твърде различна от KeyOne. Материалът с меко докосване се чувства добре при допир и най-доброто от всичко е, че не събира пръстови отпечатъци като повечето стъклени телефони в наши дни. Той почти винаги изглежда добре. Камерата не е толкова голяма и смела като KeyOne, а сега има две лещи.

IPS LCD екранът има разделителна способност 1620 x 1080 пиксела, с плътност на пикселите 434 пиксела на инч и съотношение 3: 2. Екранът изглежда остър, колоритен и достатъчно ярък, за да се види в слънчев ден. Черното не изглеждат толкова богато, колкото сте виждали на OLED екрани, но тук няма много притеснения. Ако търсите голям дисплей, за да гледате много филми или видеоклипове, това може да не е телефонът за вас, тъй като екранът може да е твърде малък. Като се има предвид това, Netflix и YouTube изглеждат напълно адекватни на екрана и удовлетворяват общите навици.

Ремонт на Blackberry Key2

Екранът е защитен от Gorilla Glass 3, което е малко разочароващо, тъй като повечето водещи телефони използват по-силното Gorilla Glass 5. Key2 също не е водоустойчива, така че определено искате да запазите клавиатурата далеч от всякаква вода.

Key2 изглежда остър, привлекателен и елегантен. Има два цвята: сребро и черно. Финия външен вид на изцяло черен цвят; но сребристият модел наистина повишава минималния дизайн на Key2. 

ПЕРФЕКТНА КЛАВИАТУРА
Key2, подобно на KeyOne, е за физическата клавиатура. Ако не е добре, тогава какъв е смисълът? Компанията каза на Digital Trends, че е прекарала огромно време в игра с различни дизайни на клавиатурата, за да се увери, че е перфектно.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Blackberry Key2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blackberry Key2

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.