Сервиз на Blackberry Evolve X - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Blackberry Evolve X

 

 

Сервиз на Blackberry Evolve X

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Blackberry Evolve X
 • смяна на високоговорител на Blackberry Evolve X
 • смяна на микрофон на Blackberry Evolve X
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Blackberry Evolve X
 • Смяна на Клавиатурна платка на Blackberry Evolve X
 • Смяна на Звънец на Blackberry Evolve X
 • Смяна на Лентов кабел на Blackberry Evolve X
 • Смяна на Камера на Blackberry Evolve X
 • Смяна на Капак батерия на Blackberry Evolve X
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Blackberry Evolve X
 • Отключване на Blackberry Evolve X
 • и други услуги

Разкодиране на Blackberry Evolve X – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Blackberry Evolve X – ЦЕНА 15лв.

Blackberry Evolve X

Производител: Blackberry
Модел: Evolve X

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Blackberry Evolve X

Описание

BlackBerry Evolve X е превъзходен Android смартфон от средния клас, който има практически всяка функция, която може да се очаква. Масивен дисплей, настройка с две камери. Съсредоточете се върху поверителността и сигурността: Разбира се, защо не? И дори безжично таксуване. BlackBerry Evolve X има всичко, с изключение на физическата клавиатура. Концептуализирано и проектирано в Индия, BlackBerry Evolve X. 

BlackBerry Evolve X: Премиум, функционален дизайн

BlackBerry Evolve X е драстично различен от Key2, водещият с вградена клавиатура. Evolve X е по-скоро като всеки друг смартфон с Android, наличен на пазара. Компанията иска Evolve X да се хареса на нетрадиционните потребители на BlackBerry и да се показва на езика на дизайна на телефона.

Сервиз на Blackberry във Варна

Може би причината, поради която Optiemus е избрала 5,99-инчов Full HD Plus 18: 9 дисплей, е доминирането на този размер на целия фронт, въпреки че екранът не е напълно безпроблемен. Телефонът има по-тънки рамки, а при екран с пропорция на съотношението 18: 9 този телефон трябва да е достатъчно приличен, за да се гледат телевизионни предавания и филми.

Обърнете се наоколо и ще забележите мек сензорен панел, който ви напомня за предишното поколение BlackBerry телефони. Компанията явно е избягала използването на стъклена покртие обратно, което практически е във всеки флагман в тези дни. По-специално, Evolve X също така поддържа безжично зареждане, нещо, което може да се предпочита от много потребители. Като цяло BlackBerry Evolve X е по-лесен за хващане в едната ръка и не се чувства обемист.

Сервиз на Blackberry Evolve X

Телефонът също така разполага със скенер за пръстови отпечатъци, който се намира отзад. В случай че сензорът не работи правилно, компанията е добавила функция за разпознаване на лице, за да се отключи смартфона. Optiemus Infracom казва, че Evolve X е първият смартфон с марка BlackBerry, снабден с функция за разпознаване на лица.

BlackBerry Evolve X Изпълнение, батерия
Под капака, Evolve X се захранва от процесор Snapdragon 660, 6GB RAM, 64GB съхранение, поддръжка на microSD (до 2TB). Evolve X запазва жака за слушалки.

Имайте предвид, че Evolve X се захранва от същия чипсет, който се намира на BlackBerry Key2.
Не се разира стратегията зад използването на процесор в смартфон от висок клас. Evolve X има различен набор от потребители, които ще консумират много мултимедийно съдържание, играят игри и редактират документи. 

Ремонт на Blackberry Evolve X

Като се има предвид, че Evolve X е проектиран за потребители на електроенергия, той има пълен смисъл да разполага с 4000mAh батерия на телефона.

Подобно на Key2, Evolve X работи на Android 8.1 Oreo. Тъй като това се захранва от Android, всяко приложение от Play Store ще работи на Evolve X. Това означава, че устройството все още има някои типични BlackBerry докосвания. Например приложението DTEK, което обещава допълнителен слой за сигурност и ново приложение “Locker”, което ви позволява да скривате определени приложения, документи и медии.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Blackberry Evolve X, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blackberry Evolve X

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.