Сервиз на BlackBerry Z10

Samsung Galaxy S9+

Сервиз BlackBerry Z10

Смяна на LCD Дисплей за BlackBerry Z10

Разкодиране на BlackBerry Z10- ЦЕНА  лв.

Почистване на BlackBerry Z10- ЦЕНА лв.

Профилактика на BlackBerry Z10 – ЦЕНА лв.

.

Сервиз BlackBerry Z10

Компанията BlackBerry отново се завръща със стилен смартфон, за да покаже обновената си оперативна система. Тези от Вас, които вече са имали възможност да се докоснат до апарата, са се убедили сами в подобренията, както откъм технически характеристики, така и откъм дизайн на модела. Интерфейсът е подобрен, така че за почитателите на стилните устройства, този апарат определено ще се хареса.

От компанията смятат, че именно този модел ще ги върне обратно в играта и ще ги изстреля пред конкуренцията. BlackBerry Z10 не е просто смартфон, а истинско произведение на най-модерните технологии, което е заключено в много стилен и изискан корпус с плавни и меки линии. Моделът на BlackBerry Z10 може дори да се нарече малко строг и семпли, но си има своите предимства, на които днес ще обърнем внимание.

Размерите на апарата са съответно – ширина 65,6 мм, височина 130 мм, дебелина 9 мм и тегло 137,5 грама. Благодарение на удобните си размери, работата с него е лесна дори с една ръка. За да е още по-стабилен смартфона е добавено гумирано покритие на панела в задната част, като там е разположена и камерата на телефона от 8 MP и резолюция 3264 х 2448 пиксела.

Освен това модела има автофокус и LED светкавица, за да се наслаждавате на още почисти и ясни снимки, без значение от осветеността на помещението. В лявата част на корпуса можем да намерим USB и HDMI портове, а в дясната част на панела се намира удобен бутон, с който да регулирате звука при разговор, а също така на мултимедийните приложения. В горната част на корпуса на смартфон BlackBerry Z10 се намира 3,5 мм жак за слушалки. Апаратът притежава достатъчно вътрешна памет от 16 GB, но за повече удобство е добавен възможността да увеличите това място с помощта на microSD карта.

Оперативната памет на модели е 2 GB, която ни гарантира бързата и безпроблемна работа на това устройство от най-ново поколение. На предната част на смартфона е разположен 4,2 инчов екран, а над него се намира първата камера от 2 MP. Благодарение на нея ще можете лесно и удобно да провеждате вашите видеоразговори с приятели и близки. Въпреки малко по-големите размери на модела, той се ползва с голям интерес още с лансирането си на пазара.

В този смартфон BlackBerry Z10 всичко е страхотно – дисплей, процесор, операционна система! Моделът работи с най-новата BlackBerry 10 OS ъпгрейдната до версия v10. Благодарение големия успех на тази ОС, канадската компания заяви, че може да продава нейния лиценз, като това да стане добър източник за приходи.

Още със самото си пускане в продажба, BlackBerry Z10 става любим на много от почитателите на тази марка. Това е наистина уникален телефон, който ще Ви забавлява, където и да сте, защото има много високи мултимедийни възможности и технически параметри. Всеки, който се докосне до този модел, ще остане очарова и ще се радва с пълна сила на новата си придобивка от най-ново поколение. 

Blackberry Z10 на ниска цена с 2г гаранция и възможност за безплатна доставка в

Оналйн магазин за GSM и аксесоари!

Сервиз Skyfon – гр. Варна поддържа в наличност всички резервни части за  BlackBerry Z10

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.