Сервиз за Motorola XT2061-3 Edge+ 5G - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз за Motorola XT2061-3 Edge+ 5G

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Смяна на панелите на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Смяна на микрофон на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Смяна на сим четеца на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G
  • Преинсталиране на ОС на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G

Разкодиране на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G

Тест, диагностика и профилактика на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G

Производител: Motorola
Модел:  XT2061-3 Edge+ 5G

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola XT2061-3 Edge+ 5G

Описание 

Motorola Edge Plus  е първият смартфон на Motorola от години, който може да се похвали с най-добрите спецификации, страхотен диспей и три задни камери. С 5G връзка, смартфонът може да бъде сериозна конкуренция за „тежката артилерия” като Samsung, One Plus и Apple. Ограничената наличност и стартирането на пазар, в който продажбите на смартфони се влoшават, са едни недостатъците на скъпият Motorola Edge Plus. Въпреки,че е скъп за телефон Motorola, не само,че не отстъпва на конкуренцията в почти всички категории, но и предлага няколко уникални екстри за зареждане. Версията на Motorola Edge Plus  е само една, така че в сравнение с другите флагмани няма по-ценен модел, който да има повече RAM или памет. Цветовете, в които се предлага са розово опушена сангрия и тъмно синьо-сиво.

Сервиз на Motorola Edge Plus

Първата съществена разлика на Motorola Edge Plus е размерът, който е с милиметри по-дълъг и по-малък на ширина. Стъклените плоски задни части от серията Moto Z, както и тяхната контактна лента Моto Mod отсъстват. От дизайна до множеството си задни камери, Edge Plus   поема решението си от серията Motorola One. В сравнение с Moto Z4 извитият ръб и по-малките долни и горни панели правят действителната недвижимост на дисплея по-голяма от тази на моделите преди него. Дисплеят се увива от двете страни на телефона, което създава илюзията,че от Samsung е откраднат дизайнът „водопад”, но всъщност дисплеят по-извит, преследвайки идеята да изглежда гладко. Motorola нарече тази своя версия на функцията „Endless Edge”. Разполага с 6.7” OLED дисплей и FULL HD резолюция (2340х1080р). Edge Plus е новият шампион в класацията за екран с водопад. Максималната честота на опресняване на дисплея е 90Hz, което прави превъртането през приложенията илои сърфирането в интернет много по-плавно изживяване. В екрана има вграден сензор за пръстови отпечатъци, който е сравнително точен и бърз.

Сервиз на Motorola Edge Plus

Миналите модели на Motorola от по-висок клас, не притежаваха впечатляващи камери, но Motorola Edge Plus повежда нещата към сладващото ниво с масив от задни камери.  Основната камера е с резолюция 108 МР, използвайки пиксел за пиксел, комбинирайки четири пиксела в едно, улавяйки повече светлина от колкото детайли. Снимките са с размер 26МР. Другите две камери са ултра широк 16МР и 3х оптичен телефото 8МР, който разширява до 10 пъти цифровото увеличение. Тук се проявява един от недостатъците на телефона – в по-кратки диапазони на увеличение като 10х или 20х, снимките изглеждат достатъчно остри, за да споделят публикация. Подобно на миналите модели на Motorola, камерите губят яснотата си при по-слабо осветление.

Сервиз на Motorola Edge Plus

Друга добра характеристика на Motorola Edge Plus е батерията, която е 5000mAh. Motorola успяват да извлекат още по-дълъг живот на батерията с компромис от страна на скоростта на опресняване (до 60Hz), намаляне на яркостта и набиране на резолюцията. Слабото място на Motorola Edge Plus е зарядното. 15W турбо зарядното устройство се зарежда с около 1% в минута. Това означава, че за пълно презареждане от празно, ще са му нужни около 2 часа.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola XT2061-3 Edge+ 5G, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola XT2061-3 Edge+ 5G.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service