Сервиз на Motorola Razr - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Razr

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Razr
  • Смяна на панелите на Motorola Razr
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Razr
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Razr
  • Смяна на микрофон на Motorola Razr
  • Смяна на сим четеца на Motorola Razr
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Razr
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Razr
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Razr

Разкодиране на Motorola Razr

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Razr – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola Razr

Производител: Motorola
Модел: Razr

Сервиз на Motorola Razr Варна

Дизайн и дисплей

MOTOROLA RAZR идва на пазара с впечатляващ екран  6.2 инча и тегло 205г. В разгънато състояние телефонът има  размери 172 х 72 х 6,9 мм, а сгънат е  94 х 72 х 14 мм. Филмите и видеоклиповете оживяват с висока резолюция за качество 876 x 2142 пиксела и 373 плътност на пикселите. Слушайте любимата си  музиката, правете селфита, вижте известия и други неща дори без изобщо да отваряте телефона.  Красиви цветове като аксесоари за всеки повод за него  Noir Black и за нея Blush Gold.

Дисплеят на MOTOROLA RAZR е инжинерен пробив и иновативен дизайн. Устройството е с Foldable P-OLED дисплей.  Сякаш носите не един, а два телефона в джоба си. Когато е затворен заема малко място в ръката Ви и Вие може да получавате известията си без да отваряте телефонът.

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Razr

Сервиз на Motorola Razr Варна

Производителност и батерия

Батерия, която издържа и утре. Устройството е с капацитет 2510 mAh. Когато имате нужда от презареждане, TurboPower Ви дава часове енергия само за минути.Може да се насладите  на бързо зареждане 15W. MOTOROLA RAZR пpeдлaгa cpaвнитeлнo яceн звyĸ и e чyдeceн зa cлyшaнe нa мyзиĸa  или paзгoвopи в peжим cвoбoдни pъцe. Където и да се намирате ще се потипите в магията на телефона си.

Смартфонът се захранва с осемядрения процесор на Qualcomm SDM710 Snapdragon 710. . Благодарение на това MOTOROLA RAZR  се справя светкавично с всяка една задача. Операционната система с която работи устросйтвото е  Android 9.0 (Pie) и е с възможност да се актуализира до Android 10. Разполагате  128GB 6GB RAM вътрешна памет за съхранение. Предостатъчно, за да може да съхраните скъпите за Вас спомени и любими песни.

Сервиз на Motorola Razr Варна

Камера

Снимайте жизнени снимки, които с гордост ще искате да споделяте в социалните мрежи. Телефонът е с основна камера16 MP.  Функциия Night Vision и вграден изкуствен интелект улесняват заснемането при слаба светлина. Богата яснота и точни цветове с изображенията, които създавате с лекота. Auto Smile Capture анализира лицата и автоматично заснема снимка, когато всички в кадъра са усмихнати. Предната селфи камера е с 5 MP. Добра яркост и красиви селфита  ще създадете за най- любимите моменти.

Сервиз на Motorola Razr Варна

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Razr, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз на Motorola Razr Варна

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Razr.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service