Сервиз на Motorola One Zoom - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola One Zoom

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola One Zoom
  • Смяна на панелите на Motorola One Zoom
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola One Zoom
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola One Zoom
  • Смяна на микрофон на Motorola One Zoom
  • Смяна на сим четеца на Motorola One Zoom
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola One Zoom
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola One Zoom
  • Преинсталиране на ОС на Motorola One Zoom

Разкодиране на Motorola One Zoom 

Тест, диагностика и профилактика на Motorola One Zoom – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola One Zoom

Производител: Motorola
Модел: One Zoom

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola One Zoom

Сервиз на Motorola One Zoom Варна

Дизайн и дисплей

Motorola One Zoom има стилен и изтънчен дизайн. Устройството притежава физически размери 158 x 75 x 8,8 мм и тегло 190 г. Изключително матиращо Gorilla Glass 3 стъкло на задния панел, което не се драска. А най- забележителното е, че логото на задния дисплей свети като индикатор за известия. В Motorola One Zoom има скенер за пръстови отпечатъци, който е разположен в екрана. Вашите данни са напълно защитени. Красив 6,39 инча Super AMOLED дисплей доставя до Вас ярки и наситени цветове. Висока резолюция за качество 1080 x 2340 пиксела и 403 ppi плътност. Може да изберете между интересните цветове като Electric Gray, Cosmic Purple и Brushed Bronze.

Сервиз на Motorola One Zoom Варна

Производителност

Този смартфон се захранва с осемядрения процесор на Qualcomm SDM675 Snapdragon 675. Благодарение на това Motorola One Zoom се справя светкавично с всяка една задача. Оперативната система с която работи устросйтвото е  Android 9.0 (Pie) и е с възможност да се актуализира до Android 10. Разполагате с  128GB 4GB RAM  вътрешна памет за съхранение. Предостатъчно, за да може да съхраните скъпите за Вас спомени и любими песни.

Сервиз на Motorola One Zoom Варна

Камера

Моделът се отличава с четворната си камера. Устройството има ултра-широкоъгълен обектив от 117º – основна 48 MP, която улавя повече обекти с различна големина и разположение в сравнение със стандартния обектив. Телефонът е създаден и с 16 MP ултрашироъгълен обектив, 8 MP телефото обектив и 5 MP дълбочинен сензор. Вградената технология осигурява 4 пъти по-добра яснота и яркост, дори и при заснемане на нощни кадри или такива при слаба светлина. Телефонът е оборудван с автоматичното заснемане на усмивка, портретно осветление,акцент върху цвят, синемаграфия портрет, изрез, филтър на живо и Панорама

Сервиз на Motorola One Zoom Варна

Батерия и звук

Моtоrоlа Оnе Zооm е създадена с литиево- полимерна батерия с капацитет 4000mAh. Зареждайте по- малко и използвайте повече с бързото зареждането от 15W. Без притеснение за Вашата батерия ще имате възможност за употреба през целият ден. Мoнoфoничният гoвopитeл на Моtоrоlа Оnе Zооm e paзпoлoжeн в гopния ĸpaй. Където и да се намирате ще се потипите в ясен и чист звук, без притеснение.

Сервиз на Motorola One Zoom Варна

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola One Zoom, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola One Zoom.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service