Сервиз на Motorola Moto G6 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Motorola Moto G6

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Motorola Moto G6

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto G6
  • Смяна на панелите на Motorola Moto G6
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto G6
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto G6
  • Смяна на микрофон на Motorola Moto G6
  • Смяна на сим четеца на Motorola Moto G6
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto G6
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto G6
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto G6

Разкодиране на Motorola Moto G6  – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Moto G6  – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola Moto G6

Производител: Motorola
Модел: Moto G6

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto G6

Описание

Може да се твърди, че Motorola Moto G6 е един от най-добрите бюджетни телефони на пазара на смартфони.

Дизайн

За първи път компанията е използвала стъклен гръб в изработката на устройството. Усеща се изключително комфортно в ръката, а видът му е изключително престижен. Размерите на Moto G6 са 153,8*72,3*8,3мм и 167гр. Предната част и гърба са изцяло стъклени със защитно покритие Gorilla Glass 3, а тялото като цяло е алуминиево. Разположението на основната камера, на скенера за прътови отпечатъци, на 3,5 мм жак за слушалки и на USB порт-а за зареждане е стандартно. Не разполага със защита срещу прах и вода.

Сервиз на Motorola във Варна

Дисплей

Най-голямата иновация, която е въведена в устройството, в сравнение с предните модели на компанията е конфигурацията на екрана. Дисплеят е 5,7-инчов, IPS LCD, с резолюция 1080*2160 пиксела, със съотношение на страните 18:9 и Gorilla Glass 3 защита.

Процесор

Процесорът е осемядрен 1,8GHz Cortex-A53, с чипсет Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 и графичен ускорител Adreno 506. Операционната система, която е заложена е Android 8.0 (Oreo).  Разновидностите на основната и вградената памет са 64GB и 32GB с  4 и 3GB RAM. Наличен е слот за micro SD карти, чрез който може да се увеличи паметта за съхранение до 256GB. Действията, които можете да извършвате чрез телефона си, са позиционирани в Moto Actions. Впечатляващо е че чрез разклащане на апарата можете да задействате светкавицата на задната камера.

Сервиз на Moto G6

Камера

Основната камера е с основен сензор 12mp и бленда f/1.8 и допълнителен 5mp с бленда f/2.2. Разполага с LED светкавица, режими Panorama и auto-HDR. Видеоклиповете са с 1080р и 60 или 30 кадъра/секунда. Иновативното при тази камера е че притежава портретен режим, чрез който имате възможност да изрежете и преместите дадено изображение в друг файл, или да направите така че фонът да е в черно-бял цвят.

Селфи камерата е 8mp-ова или 16mp-ова с бленда f/2,2. Налична е LED светкавица, а видеоклиповете са 1080р с 30 каъдра в секунда. Интересното при предната камера е че Вашите селфита стават моментално забавни, чрез стикерите и мърдащите емотикони, които можете да вмъкнете при заснемането им. Можете да заснемете и групово селфи, чрез функцията за панорамно самозаснемане.

Ремонт на Moto G6

Батерия

Батерията е несменяема с капацитет 3000mAh. Поддържа се технология за бързо зареждане и реално той се зарежда на 100% по-скоростно, отколкото другите апарати от G6-серията. Не е толкова мощна, колкото тази на Moto G6 play и Moto G6 plus, но и тя е с впечатляваща продължителност на живота – до 4 дни издържа при пълен заряд на батерията. Единственото, което не е налично е спецификата за безжично зареждане.

Цена

Според качествата и спецификите, които притежава устройството, напълно заслужено попада във високия ценови сегмент. Технологията и дигиталното оформление като цяло, които са използвани отговарят на високата му цена.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto G6, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Moto G6.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service