Сервиз на Motorola Moto G6 Plus - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Motorola Moto G6 Plus

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Moto G6 Plus

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto G6 Plus
  • Смяна на панелите на Motorola Moto G6 Plus
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto G6 Plus
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto G6 Plus
  • Смяна на микрофон на Motorola Moto G6 Plus
  • Смяна на сим четеца на Motorola Moto G6 Plus
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto G6 Plus
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto G6 Plus
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto G6 Plus

Разкодиране на Motorola Moto G6 Plus – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Moto G6 Plus – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola Moto G6 Plus

Производител: Motorola
Модел: Moto G6 Plus

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto G6 Plus

Описание

Моделът излиза, след като Motorola е въвела на пазара G6 Play и G6.

Дизайн

Визията е много подобна на тази на G6. Размерите на устройството са 160*75,5*8мм и тежест 167гр. Предният и задният панел са изцяло стъклени с алуминиеви рамки. Задната част е с Gorilla Glass защита и е устойчив на надраскване. Дизайнът на модела е престижен и е определено много модерен и напреднал в сравнение с този на предните модели. Гърбът на телефона обаче е лъскав и това за съжаление означава че при допир остават множество пръстови отпечатъци за съжаление. Като цяло захватът на телефона е добър, но материалът го прави хлъзгав за задържане. Бутоните на G6 Plus са разположени по същия начин, както тези на G6. Конфигурацията на USB-C-портът за зареждане и жакът за слушалки са позиционирани от долната страна. Скенерът за пръстови отпечатъци не е стандартно разположен на задния панел, а отпред под екрана. Двата метода за отключване на апарата са скенерът за пръстови отпечатъци и системата за лицево разпознаване, които спомагат за по-голяма сигурност на потребителя. Налична е навигация на устройството с един бутон, който позволява скриваненто на навигационните бутони в полза на използването на скенера. Основната камера е на задния панел и е изпъкнала над повърхността.

Сервиз на Motorola във Варна

Дисплей

Дисплеят е 5,9-инчов, IPS LCD, съотношение на страните 18:9, с резолюция 1080*2160 пиксела и Gorilla Glass 3 защита. Цветната температура може да се регулира в настройките. Може да се преминава от нестандартни към стандартни цветови режими. Цветовете са ярки, наситени и детайлни. Разполага с приложението Moto Display, което показва известията на самия екран и по този начин отговарянето на известията може да се получава и без допълнително да отключвате телефона си. Сензор за близост също има възможност да отключва дисплея,  в момента, в който го приближите с пръст.

Сервиз на Moto G6 Plus

Процесор

Процесорът е осемядрен 2,2GHz Cortex-A53, с чипсет Qualcomm SDM630 Snapdragon 630 и графичен ускорител Adreno 508. Разполага със слот за microSD карти, чрез който паметта може да се увеличи до 256GB. Производителността се изразява в тези показатели и не се различава особено от тази на G6. Eжедневните дейности се извършват без никакви забавяния. Разполага със слот за micro SD карти, спомагащ за увеличаване мястото за съхранение.

Ремонт на Moto G6 Plus

Камера

Основната камера е двойна: 12mp-ов сензор с бленда f/1.7 и 5mp с бленда f/2.2. Основният сензор показва впечатляващи резултати едновременно и при слаба, и при силна осветеност. Допълнителният сензор подсигурява по-добра дълбочина на изображенията и пейзажите. Също така можете да регулирате замъгляването на фона. Снимките са с остри, живи и натурални цветове. Автофокусът работи максимално бързо. Има и режим на изрязване, чрез който можете да си изрежете желания образ и да го положите върху друг фон. Също така е използване и режим на разпознаване на сцени и обекти. Предната камера е 8 mp с бленда f/2.2.

Батерия

Батерията е несменяема с капацитет 3200mAh. Продължителността на живота й е задоволително дълга. Поддържа се технология за бързо зареждане през USB-C порт.

Цена

С големият си дисплей, голямото място за съхранение и мощната си батерия, моделът напълно оправдава положението си в средния ценови сегмент.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto G6 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Moto G6 Plus.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service