Сервиз на Motorola Moto G6 Play - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Motorola Moto G6 Play

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Moto G6 Play

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto G6 Play
  • Смяна на панелите на Motorola Moto G6 Play
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto G6 Play
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto G6 Play
  • Смяна на микрофон на Motorola Moto G6 Play
  • Смяна на сим четеца на Motorola Moto G6 Play
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto G6 Play
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto G6 Play
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto G6 Play

Разкодиране на Motorola Moto G6 Play – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Moto G6 Play – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola Moto G6 Play

Производител: Motorola
Модел: Moto G6 Play

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto G6 Play

Описание

Основният модел от серията G6 e Moto G6 Play. Негови основни преимущества са дълотрайният живот на батерията и доброто качество на дисплея. Ако сте ограничени откъм бюджет, определено това е правилния избор. Някои незначителни недостатъци, които могат да се отбележат са не чак толкова добре представеното приложение на камерата, средното качество на снимките при слаба осветеност и често получаващи се грешки в софтуерно отношение. Скенерът за пръстови отпечатъци също бележи леки забавяния.

Сервиз на Motorola във Варна

Дизайн

От гледна точка на престижен дизайн и модерна визия Moto G6 Play прави впечатление. Размерът на телефона е 154,4*72,2*9мм и тежест 175гр. Телефонът е пластмасов, но изглежда много елегантно. Разполага и със същите отразяващи светлината елементи, както и телефоните от по-висок ценови клас. Наблюдава се много интригуващо преплитане на светлината. Рамките, които обхващат корпуса са алуминиеви, за по голяма сигурност и надеждност.

Сервиз на Moto G6 Play

Дисплей

Дисплеят е 5,7-инчов IPS LCD, с резолюция 720*1440 пиксела, съотношение на страните и Gorilla Glass защита. Изненадващо е как притежава екран с такива спецификации, напомнящи тези, на неговите по-скъпи конкуренти на пазара на смартфони. Предимствата на големият дисплей са че можете да четете статии с повече линии текст, както и удобството при играене на игри. Цветовата наситеност е добра. Използва се специален режим, който придава натуралност на цветопредаването. Има също възможност да се персонализира и „температурата”.

Ремонт на Moto G6 Play

Процесор

Операционната система е Android 8.0 (Oreo). Процесорът е осемядрен 1,4GHz Cortex-A53, с чипсет Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 и графичен ускорител Adreno 505. Чипсетът не е най-модерният и най-мощният, който може да бъде, но дава прилични резултатит откъм ежедневни работни и развлекателни дейности, а също така може да поддържа и игри от висок клас. Възможностите за основна и оперативна памет са 32GB с 3GB RAM и 16GB с 2GB RAM. За ценовия клас, в който попада моделът, мястото за съхранение, което предлага е много добро като големина. Разполага също така и със слот за карта с памет, което спомага да заснимате абсолютно спокойно множество снимки и да записвате повече от любимите ви игри.

Камера

Основната камера е единична с 13mpов сензор и бленда f/2.0. Предната камера е с 5mp-ов сензор. И чрез двете могат да записват 1080р видеа с 30 кадъра/секунда. Камерите правят невероятни снимки при силна осветеност и дневна светлина. Разполага с режим за красота на образите. Приложението на камерата е много улеснено за използване като цяло.

Батерия

Батерията е несменяема с капацитет 4000mAh. Moto G6 Play може да издържи цяло денонощие при интензивно използване на апарата за съобщения, разговори, гледане на видеоклипове, извършване на работен процес, заснимане на снимки и видеоклипове и т.н. Поддържа се наистина скоростно зареждане чрез Motorola Turbo Power, чрез което апаратът достига 100% заряд са по-малко от два часа. Само през micro USB порт се осъществява зареждането на устройството.

Цена

Моделът е подходящ за хора, които нямат възможността да отделят голям бюджет за смартфон. Добрата визия, мощната батерия са спецификации, които определено го налагат пред конкурентите му на пазара.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto G6 Play, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Moto G6 Play.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service