Сервиз на Motorola Moto G5 Plus - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Motorola Moto G5 Plus

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

motorola-moto-g5-plus

Сервиз на Motorola Moto G5 Plus 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto G5 Plus
  • Смяна на панелите на Motorola Moto G5 Plus
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto G5 Plus
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto G5 Plus
  • Смяна на микрофон на Motorola G5 Plus
  • Смяна на сим четеца на Motorola Moto G5 Plus
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto G5 Plus
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto G5 Plus
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto G5 Plus

Разкодиране на Motorola Moto G5 Plus- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Moto G5 Plus- ЦЕНА 15лв.

Motorola Moto G5 Plus

Производител: Motorola
Модел: Moto G5 Plus

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto G5 Plus

Описание

Стилен и модерен – това е, начинът по-който можем да предствим иновативния смартфон Motorola Moto G5 Plus. Изработен с прецизност във всеки детайл, внимание към всяка характеристика и съвършенство относно функциите му. Моделът се налага на пазара на смартфони. Официално бе пуснат за потребители през февруари 2017 година.

Motorola Moto G5 Plus има протекторно стъкло Corning Gorilla Glass 3, защитаващо 5,2-инчовия му IPS LCD capacitive touchscreen дисплей. Изработен е с 1080 x 1920 пиксела разделителна способност за неповторима визуализация. Тънък и фин, актуалният смартфон Motorola Moto G5 Plus тежи 155 грама. Лесен за захват с едната ръка, поради не чак толкова големият размер на екрана. Размерите му са 150,2 х 74 х 7,7 – 9,7 мм. Сензорът за пръстови отпечатъци е с вдлъбната форма на задния панел на устройството, това го прави лесен за намиране. От долната страна на апарата са разположени 3,5мм жак за слушалки и микро USB порт за зареждане.

Сервиз на  Motorola във Варна

Разработен е с новата операционна система Android 7.0 (Nougat), чипсет Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625, оперативна памет 2/3/4GB, вътрешна 32/64GB и възможност за microSD карта с допълнителна памет от 256GB. Устройството може да работи с две sim карти едновременно. Това осигурява комфорт на притежателя му да се възползва от опцията и да използва два номера от един апарат. Приложението “Moto” позволява по пряк и бърз начин да отключите желаните от вас функции.

Сервиз на Motorola Moto G5 Plus

Задната камера е 12mp, а предната – 5mp. С Moto G5 Plus ще запаметявате всичките си спомени дори при намалена светлина, в следствие на вградената двойна LED светкавица. Смартфонът допуска красиви и качествени снимки и видеоклипове. Моделът заснима 4К видеа с 1080р при 30 кадъра/секунда. Камерата може да се задейства чрез включване на приложението или чрез двойно натискане на бутона за захранване. Подобреното представяне на камерата и софтуера прави моделът изключително предпочитан.

Ремонт на Moto G5 Plus

Батерията Motorola Moto G5 Plus е Li-Ion и има капацитет 3000 mAh. Тя е интензивна, с дълъг целодневен живот. Пълен заряд се достига за 85мин, благодарение на технологията Turbo Power.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto G5 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за motorola moto g5 plus

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service