Сервиз на Motorola Moto G Pro - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Moto G Pro

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto G Pro
  • Смяна на панелите на Motorola Moto G Pro
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto G Pro
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto G Pro
  • Смяна на микрофон на Motorola Moto G Pro
  • Смяна на сим четеца на Motorola Moto G Pro
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto G Pro
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto G Pro
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto G Pro

Разкодиране на Motorola One Action 

Тест, диагностика и профилактика на Motorola One Action – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola Moto G Pro

Производител: Motorola
Модел: Motorola Moto G Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto G Pro

Описание

Сервиз на Motorola Moto G Pro Варна
Дизайн
Motorola Moto G Pro може да се похвали с размери 158,5 х 75,8 х 9,2мм и тегло от 192грама. Гърбът е изработен от пластмаса и е леко блестящ, което го прави абсолютен магнит за прах. На гърба се намира тройната задна камера както и четецът за пръстови отпечатъци (което се смята за ретро,според водещите стандарти). В долната част на Moto G Pro ще откриете USB порт за зареждане, 3,5мм жак за слушалки и не на последно място – стикиращ стилус (подобен на S pen), благодарение на който можете да правите физически бележки на телефона. Щом извадите писалката се появява икона с преки пътища до полезни услуги. Като недостатък можем да посочим липсатата на опция за откриване на дланта, което олеснява случайното изпълнение на команди при писане.

 

Сервиз на Motorola Moto G Pro Варна
Дисплей


Смартфонът разполага с 6,4-инчов FHD+ IPS дисплей със съотношение 19,17:9 и разделителна способност 2300 х 1080. Размерът на телефона го прави повече от удобен за гледане на видеоклипове, сърфиране в интернет или за игри. Честотата на опресняване е 60Hz и не поддържа никаква форма на HDR, което може да се отбележи като сериозен компромис. Цветовете са топли, сърфирането в мрежата е плавно, но понякога се забелязва забавяне при навигация между менютата. Moto G Pro е достатъчно бърз за игри, но не очаквайте Asphalt или PUBG да са с максималните графични настройки.

 

Сервиз на Motorola Moto G Pro Варна
Камера


Камерата на Motorola Moto G Pro е 48МР основна, съчетана с макро и 117 градуса свръхшироки вторичн и третични лещи. Лазерният автофокус е слаб, което означава,че няма да се налага да чакате много дълго между натискането на бутона и възпроизвеждането на снимката. При нормална светлина, изображенията са изчистени и нямат преработки, но при слаба светлина (в повечето случаи) снимките са преекспонирани. Като недостатък  можем да отбележим липсата на широкоъгълна опция, въпреки че камерата  поддържа свръхшироко.

 

Сервиз на Motorola Moto G Pro Варна
Батерия


Motorola Moto G Pro разполага с батерия 4000mAh и поддържа зареждане 15W Turbo Power. За пълно презареждане на батерията ще са ви нужни по-малко от три часа, но при умерена употреба, с едно презареждане може да изкарате около 2 дни. При по-интензивна употреба, животът на батерията приключва по бързо – Moto G Pro губи около 10% от заряда си на час, което е стандартно. По време на тестовете, смартфонът изгби около 25% от заряда си при играене на игри в Play Store.


Ремонт на
Motorola Moto G Pro Варна


Производителност


Motorola Moto G Pro се предлага с операционна система Android One, процесор Qualcomm Snapdragon 665, 128GB вградена памет и 4GB RAM ( има възможност за microSD карта до 512GB).  Смартфонът може да се похвали с допълнение – NFC свързаност. Чистата инсталация помага на  Moto G Pro да извлече най-доброто от процесора, а в комбинация с 4-те GB RAM, поставя смартфона пред конкуренти като Xiaomi Redmi Note 9. Като сериозен недостатък на чипсета можем да отбележим времето, защото Qualcomm представи ново поколение 6-серийни чипове с 5G свързаност.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto G Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Moto G Pro.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service